ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

Re: Ce-am mai vazut (si pozat...) prin trafic

03 Mar 2009, 17:26

astazi am vazut live foarte aproape de mine cum a fost lovita o fata pe trecerea de pietoni...trecerea dinspre poli spre regie...din fericire fata nu a avut nimic grav dar a fost tulburator sa vad cum a palit-o

03 Mar 2009, 19:01

Oare ce masina o fi??? :-??
FiÅŸiere ataÅŸate
2.jpg
Am pozat-o in Cluj
1.jpg
Am pozat-o in Cluj

03 Mar 2009, 19:12

Ghicitzi ce marca era Fordul? :D
FiÅŸiere ataÅŸate
3.jpg
:)

03 Mar 2009, 19:16

Masina cu sasiu lipit si caroserie de plastic,opel speedster...

03 Mar 2009, 19:17

Asta da numar preferential !!! :D :D :D
FiÅŸiere ataÅŸate
5.jpg

03 Mar 2009, 19:19

Asta da numar preferential !!! :D :D :D
$1 scrie:$2asina cu sasiu lipit si caroserie de plastic,opel speedster...

Da e posibil :D ! Uitandu-ma pe volan parca am vazut sigla Opel insa nu-mi venea sa cred...

03 Mar 2009, 19:22

$1 scrie:$2sta da numar preferential !!! :D :D :D

eu stiu unul GL xx SCK :D

03 Mar 2009, 20:27

$1 scrie:$2b]Oare ce masina o fi??? :-??

Opel Speedster

03 Mar 2009, 20:56

$1 scrie:$2b]Oare ce masina o fi??? :-??

opel speedster.
Cred ca i-a dat jos emblemele.

03 Mar 2009, 22:38

Imagine

poate la prima vedere nu vi se pare nimic neobisnuit dar daca va uitati atent la geamul din fata vedeti silueta unui caine care statea pe scaunu soferului in fund , :)) ce am mai ras cand l-am vazut, pacat ca nu am reusit sa fac o poza mai clara :-??

04 Mar 2009, 13:34

Ala e chiar un caine foarte inteligent =)) Incearca si el sa inteleaga de ce se enerveaza stapanul cand sta acolo, asa!

2 masini de PH

09 Mar 2009, 10:15

weekendul acesta am fost prin prahova si am gasit 2 masini care m-au dus imediat cu gandul la topicul nostru.

la prima cititi numarul "printre randuri"
la a doua nu am reusit sa imi dau seama ce marca e reprezentata de semnul de pe radiator
FiÅŸiere ataÅŸate
Resize of S7301007.JPG
Resize of S7300910.JPG

09 Mar 2009, 18:21

pe langa numarul funny, a 2-a usa e doar desenata si e pus si manerul :))

09 Mar 2009, 18:36

Masina aia neagra de mai sus, este ori un Opel GT (Speedster), ori un Vauxhall Speedster :)
Aceeasi masina cu mici diferente, inclusiv la performante.

10 Mar 2009, 07:40

$1 scrie:$2e langa numarul funny, a 2-a usa e doar desenata si e pus si manerul :))

ce tare! nici nu observasem, m-am uitat doar la numar :)) bravo!

10 Mar 2009, 09:53

Dacia sau Logan :))
FiÅŸiere ataÅŸate
08032009744.jpg

10 Mar 2009, 10:59

Are si omu' un vis... ce sa-i faci...
Zilele trecute am vazut (n-am apucat sa pozez) o Dacie 1310 cu faruri de Golf IV si cu Xenon :)).

10 Mar 2009, 11:07

sambata la mall (carrefour) baneasa...parcare de "jmecher" cu mercedes...mentionez ca nu avea nimic in spatele masinii :-t
le: posibil sa fi avut pe cineva parcat aiurea in spate inainte de a poza eu dar chestia e ca mai erau locuri libere destule...
FiÅŸiere ataÅŸate
DSC00278.JPG
DSC00277.JPG
Ultima oară modificat de BogdanFSB pe 10 Mar 2009, 11:16, modificat 1 dată în total.

10 Mar 2009, 11:11

Bogdane dar de unde stii ca pana sa faci tu fotografia nu a avut pe nimeni parcat aiurea in spate?

cica a venit criza

11 Mar 2009, 08:29

acum cateva seri pe un bulevard din constanta
FiÅŸiere ataÅŸate
euro.jpg

11 Mar 2009, 08:44

Deci m-am chiorat vreo 20-25s pana sa ma prind... cautam sa vad bulevardul.. ma gandeam ca e poza gresita.. apoi cautam Euroi ... ma gandeam ca zboara prin aer.. apoi am vazut geamurile aprinse ... si BIGO :d.

11 Mar 2009, 09:03

mie mi-a atras ceva atentia si nu imi dadeam seama ce.... si eu am stat destul de mult pana sa imi dau seama ce era atat de familiar la un bloc gri clasic; cand am realizat m-a bufnit rasul si am cautat camera repede ca nu cumva sa mai vina cineva acasa si sa-mi strice poza :D

12 Mar 2009, 19:56

Astazi am intalnit un "melc" pe roti...
Snapshot080.jpg
Snapshot081.jpg

Re: Pe cine am vazut in trafic?

13 Mar 2009, 10:27

Trei generatii de Focusuri argintii aliniate la start :) :
Generatii_Focus_web.jpg
Ultima oară modificat de DGAlexandru pe 13 Mar 2009, 10:32, modificat 1 dată în total.
Motiv: Mutat post-ul in thread-ul corect.

14 Mar 2009, 01:05

Imagine
Imagine

14 Mar 2009, 08:35

cel din logan pe unde a iesit? banuiesc ca nu avea trapa... si oricum trebuie sa fii subtirel sa incapi :D
ce situatie aiurea... sa fii si putin claustrofobic ai (de)pus-o

14 Mar 2009, 08:44

Mi se pare ca era o tanti. Ce nu am inteles eu este cum a ajuns in situatia asta?! Sa zicem ca a mers in spatele tramvaiului din stanga (aia e si directia de mers). Dar tramvaiul in dreapta nu putea opri? Vad ca masina e la jumatatea lui deja.

14 Mar 2009, 08:48

Necunoscute sunt caile doamnelor/domnisoarelor :) O fi vrut sa depaseasca tramvaiu' ...

14 Mar 2009, 08:55

Imi cer scuze, nu era vorba de o reprezentanta a sexului frumos si delicat, ci e vorba despre un porc ca noi ceilalti, mai putin partea cu intratul intre tramvaie. Iata aici, poza 3.

Nene Fordescu, a vrut sa depaseasca, dar pe unde? Ca nu cred ca a mers cu spatele. Mie logica imi spune ca daca era intre sine si tramvaiul din dreapta a venit, primul intinct e sa franezi. Cu ce viteza sa fi mers tramvaiul ca sa ajunga loganul pana la jumatate? Alt scenariu ar fi sa fi dat tramvaiul din stanga in spate, dar mi se pare putin plauzibil.

[Later Edit] Am mai stat si m-am gandit, mai e o posibilitate: ca idiotul chiar sa fi zis ca are loc printre tramvaie :)).

14 Mar 2009, 09:15

Ma gandeam ca, fiind curba, vatmanu' tramvaiului din dreapta si soferu' loganului nu s-au vazut la timp. MAi ramane o intrebare: pe unde a iesit?
Răspunde