Re: Simte cineva criza?
Chiar trebuie sa repet a 5-a oara de existenta acelui 10%???
Raspuns:
Daca tu ai spune asa am toata convingerea ca in momentul cand ai elaborat si formulat NU te-ai gandit la toti angajatii, ca esti convins ca exagerezi, ca stii bine de existenta unei anumite parti de angajati care NU intra in caracterizarea pe care o faci.
Stiind ca sunt cinstit, bine pregatit, corect ani de-a randul (poate zeci de ani), ca employerii mei au obtinut intotdeauna profit consistent de pe urma mea etc etc, stiind ca fac parte dintre aceia la care caracterizarea ta NU SE REFERA, m-as simti foarte bine!
Daca insa ma uit in jur cum arata tara asta de 60 de ani atunci observ mizeria si nenorocirea. De aceasta situatie sunt vinovati cei ce conduc!!! Tot ce misca se intampla asa cum vor sefii (cum trebuie, cred ei). Dar rezultatul a ceea ce se intampla il constatam cu totii: nenorocirea!!!
La comunisti erau tot felul de sefi, activisti, directori, politruci etc. Acum le spune team leaderi, project manageri si... patroni!!!
Nu imi spune mie de trecut. Zilnic discut cu altii din alte parti (vestice, transatlantice). Stiu bine ce este in lume iar asta face, prin comparatie, si mai neagra situatia din Romania.
Deci, reciteste ce am spus despre patronii romani (90% dintre ei)! Opinia ca se situeaza sub orice critica mi se pare evidenta.
-------------------------------------------------------
Intre timp am observat postul moderatorului. Eu renunt la a participa la aceasta discutie.
- MirceaMM
- Member
- Maşina: