13 Mar 2009, 22:04
eu deja m-am apucat sa scot la imprimanta proprie o serie de fluturasi si afise pe care ma apuc sa le impart prin oras pe unde ajung ....
sper sa aiba efectul dorit ....
voi numai adunati-va si veniti incoace
13 Mar 2009, 22:05
vl21rly,
L.E.

Asa baieti! Hai mobilizati-va! Sa ne vedem cat mai multi!
Ultima oară modificat de
Black Cat pe 13 Mar 2009, 22:14, modificat 1 dată în total.
13 Mar 2009, 22:11
stai linistit ca in tg.mures gasim noi unde sa stam cunosc eu multe locatii
13 Mar 2009, 22:13
eu vreau sa vin cu familia,mai ales fiul meu e fan ford si nu are decat 8ani
13 Mar 2009, 22:13
atunci e bine dak gasesti u atunci ma bazez pe tine! da? dar u cand vrei sa ajungi pe 30 / 1 sau 2 ?
13 Mar 2009, 23:31
Salut,
Eu sunt din Sighisoara, si Targu Mures e prima locatie unde imi surade sa particip la intalniri " Ford"

.
Ma poate lamuri si pe mine cineva cum e cu steguletele acelea (sunt de acelea care se pot pune pe masina sau ca la Mc Donalds:...?)?:) Acum fac si eu fluturasi si de maine incep sa impart
13 Mar 2009, 23:58
uite aici programul zilelor 01-03 :
viewtopic.php?f=154&t=29422ce sa zic...in principiu e buna ideea cu fluturashi
dar sa anexam un text cu Programul evenimentului "Zilele ClubFord 2009".
sa stie tot omu` ... unde ...cand ...cum...!
14 Mar 2009, 01:08
da e bine Tg Mures, e cam aproape de Brasov dar merge ....
14 Mar 2009, 03:03
Cu parere de rau pt colega din RM VL, dar ins chimb pentru ceic are vin prin Brasov...sunt bineveiniti sa se alatura coloanei de Brasov, daca e vreunul care pleaca tarziu din Brasov, am sa il pun in legatura cu tine DENTETE, dar tu pe ce ruta vii? ca poate cei din bv nu te pot ajuta
14 Mar 2009, 09:13
- FiÅŸiere ataÅŸate
-
Programul evenimentului.doc
- (113.5 KiB) Descărcat de 191 ori
14 Mar 2009, 09:58
eu incerc sa mai strang oameni din valcea si pitesti, si sa formam o coloana mai mare. Care mai e din rm valcea si pitesti sa imi dati un pm
14 Mar 2009, 10:58
Eu ma duc luni in pitesti sa lipesc niste flayere sau sa le impart cumva, ma duc si la reprezentantele ford din valcea si pitesti poate rezolv ceva si pe acolo. Cu parere de rau ma uit k nu prea se da lumea in vant sa se inscrie pe lista cu toate k suntem multi inscrisi pe forum doar 53 pana acum si-au validat venirea. Sa ne fie rusine!!!
14 Mar 2009, 11:12
- FiÅŸiere ataÅŸate
-
Programul evenimentului-2.doc
- (113 KiB) Descărcat de 228 ori
14 Mar 2009, 11:27
Arata forte bine, parerea mea, oricum ideea e ca cei din Tg. Mures pot sa afle usor la cat e intalnirea de pe aeroport sau defilarea prin orash. Problema e sa ne organizam putin sa impartim asa ceva in alte orashe si sa mai vina si alti posesori de ford care poate nu stiu de forumul Ford sau de aceasta intalnire.
14 Mar 2009, 11:54
da, mai bine asa pentru cei de aici ..... buna observatie. multumesc

deci .... ramane asa sau mai aducem modificari ?
14 Mar 2009, 12:44
Daca e nevoie poate trebuie sa scriem unde va avea loc Party ClubFord
In rest e bine asa.
De maine o sa listez si o sa afisez prin oras acest anunt.
14 Mar 2009, 13:17
eu vreau sa merg cu culoana din brasov, pt cei din brasov va rog sa mi spuneti la ce ora e plecarea din brasov si traseul pe care se merge, eventual daca se stie unde ne strangem in brasov, poate se mai fac intalniri in bv pana atunci si o sa vin si eu... multumesc!
14 Mar 2009, 15:04
Cu coloana din Brasov, as putea sa merg si eu...... dar problema e, ca nu pot merge in coloana. Asa ca ne vedem pe traseu baieti.
14 Mar 2009, 15:57
si despre stegulete nu stie nimeni cum e ??... ?
si eu vreau sa merg cu cei din BV(sunt din sighisoara) Coloana din BV treceti prin Sighisoara ?:)
Eu am facut niste modificari la fluturasi...sa fie putin mai mici.... si mai multi......si nu pot sa-l postez(
Fişierul este prea mare, mărimea maximă permisă este 600 KiloBytes.) .... alex_franc2002 id de mess cine-l vrea
14 Mar 2009, 16:08
Din Arges si Valcea nu se inghesuie nimeni???
14 Mar 2009, 18:55
Orarul (din ce stiu) inca nu este definitivat si poate suferi (mici) modificari, si de aceea as sugera sa nu il introduceti in anunt pana nu este definitivat.
Legat de stegulete, asteptam un raspuns de la producator (prin implicarea lui Black Cat). Designul va fi cel prezentat in topicul cu materiale promotionale, daca vom strange numarul minim de comenzi (sau pe acolo). Daca nu, probabil va fi general/prezentare ClubFord, pentru a putea distribui restul pe la intalniri sau cu alte ocazii.
Prin Sighisoara cred ca vor trece cam toate coloanele din sud, nu doar cea din Brasov.
14 Mar 2009, 21:33
Du m-am hotarat-daca e voie si am sustinerea voastra-sa printez e-mailul meu pe acei fluturasi si sa facem un grup de la Sighisoara....

?:)
14 Mar 2009, 23:12
Pentru ca vad ca se pun intrebari cu privire la stegulete sa va spun cum stam in momentul de fata. Am trimis pe e-mail varianta de stegulet care se gaseste la materiale promotionale, am vorbit cu "nenicul" de la firma si astept sa ma sune sau sa-mi trimita pe mail un raspuns cu privire la pretul final!
Cam asta este!