Prezentari cu masini, poze, biografii, liste
Răspunde

O noua broasca

27 Noi 2006, 21:46

Salut,
N-am vrut sa postez acilea pana nu deveneam cu adevarat membru...adica posesor de masina Ford, dar cum astazi s-a intamplat ...minunea, incerc sa imi impartasesc si eu bucuria si buimaceala...primei zile.
Sunt Vica ( sau ma rog, vic&#259, pentru ca forumul nu stie caracterele romanesti), am 27 ani, sunt sofer incepator si chinui incepand de azi o Fiesta 1,25 Moondust Silver Confort.
Prima impresie a fost buna, insa nebunia drumului din Pipera pana in Colentina... :icon_frown:
Probabil ca o sa fiu un sofer mai ...outdoor o perioada.

Toate bune!

27 Noi 2006, 21:51

hai bafta sa ai si bine ai venit in "iazul" nost'

imi place la nebunie nick-ul tau; pune poze cu oracaitoarea

27 Noi 2006, 22:04

$1 scrie:$2ai bafta sa ai si bine ai venit in "iazul" nost'

imi place la nebunie nick-ul tau; pune poze cu oracaitoarea

Multumesc! :icon_mrgreen:

nick-ul ar fi trebuit sa fie "vică", probabil ca e un soi de bug al forumului ....ma rog; oricum am un singur nick pt forumuri, indiferent de care sunt ele, pe care il folosesc de ani de zile
Sunt incantat de cum arata masina...mai ales de la spate :icon_biggrin: , chestiile alea de la faruri.... :icon_eek: ...nu prea imi plac, de aia si zic ca seamana cu o broasca, ma rog, chestie de gust

27 Noi 2006, 22:05

Bine ai venit!

Sfat pt incepator...sfat nou...nu circula dupa ora 16 in Bucuresti(cel mai bine intre 11-4 si dupa 21-21:30). Asa o sa iti fie mai usor. Nu e chiar asa de aglomerat.

27 Noi 2006, 22:09

$1 scrie:$2fat pt incepator...sfat nou...nu circula dupa ora 4 in Bucuresti(cel mai bine intre 11-4 si dupa 9-9:30). Asa o sa iti fie mai usor. Nu e chiar asa de aglomerat.

Multumesc! Chiar cred ca e o observatie buna!
Din pacare azi nu am avut ce face, la ora aia s-a terminat circul....cu predarea-primirea la dealer. Alta solutie ar fi fost sa vin acasa pe platforma... :icon_redface: :icon_biggrin:

27 Noi 2006, 22:25

Weekendul asta a fost foarte liber. Chiar surprinzator de liber orasul. Mergi in weekend, nu conteaza unde. Baga benzina si fa-ti de lucru.
A...si ai grija tot timpul, fereste-te de tampiti in trafic..sunt multi si neatenti, nu prea acorda prioritate, nu le au cu bunul simt, se mai vad si smecheri...asa ca evita sa stai in unghiul mort al altei masini, sau sa te bagi mai tare pe vreo banda bazandu-te pe faptul ca ceilalti vor merge legal, si vor semnaliza daca vor sa schimbe benzi. Deseori sunt imprevizibili. Asa reusesti sa iti salvezi masina mai ales in primul an de conducere de zgarieturi, tamponari sau chiar de lucruri mai urate.

27 Noi 2006, 22:46

Felicitari si multi km fara probleme!
Ai grija sa te bucuri de masinuta in fiecare zi si in fiecare clipa pentru ca ea are cu ce sa te bucure ca doar e Ford. Poate ca nu iti plac farurile alea bulbucate, dar parca mai sterg din monotonie si daca se intampla odata sa fii suparat cand te indrepti spre masina o sa vezi cum iti arunca ea priviri bulbucate si atunci o sa zambesti. Vezi cum s-au gandit cei de la Ford la momentele tale de suparare? :)

27 Noi 2006, 23:33

$1 scrie:$2elicitari si multi km fara probleme!
Ai grija sa te bucuri de masinuta in fiecare zi si in fiecare clipa pentru ca ea are cu ce sa te bucure ca doar e Ford. Poate ca nu iti plac farurile alea bulbucate, dar parca mai sterg din monotonie si daca se intampla odata sa fii suparat cand te indrepti spre masina o sa vezi cum iti arunca ea priviri bulbucate si atunci o sa zambesti. Vezi cum s-au gandit cei de la Ford la momentele tale de suparare? :)

:icon_mrgreen:

Sa ai parte de multi multi km fara probleme si sa te bucuri de masina. Mie mi-a venit vineri masina si is tare fericit si multumit de ea. E superba :icon_biggrin: Merita sa ai grija de ea.

27 Noi 2006, 23:37

Pooooze fratilor!!
O poza face mai mult ca 1000 de cuvinte; de ce vreti sa incarcati forumul degeaba? :icon_mrgreen:

28 Noi 2006, 19:03

bun venit, s-o stapanesti sanatos, iti ureaza alt posesor de bulbucata.

28 Noi 2006, 23:41

Bulbucata/Proaspat reparata.../Maine-i gata! :icon_mrgreen:

29 Noi 2006, 08:42

Multumesc tuturor! De asa primire calduroasa nu am avut parte pe nici un forum!
Revin...si cu poze..

29 Noi 2006, 09:50

felicitari pt alegere multi km fara incidente ceva preturi si doatari?

29 Noi 2006, 22:00

$1 scrie:$2elicitari pt alegere multi km fara incidente ceva preturi si doatari?

Multumesc!
Deocamdata nu o s-o calaresc prin Bucuresti....sau mai rar si cand nu e aglomerat.
Pai e o Fiesta Confort 1,25, 75 CP, cu aer conditionat, radio-cd, 2 airbag-uri, ABS + EBD (apropo, ce-i ala EBD?? :icon_question: ), vosea metalizata...cam asta.
O sa revin cu poze, insa am aparatul imprumutat...e plecat in Bulgaria. :icon_mrgreen:
Pretul, standard..11k si jumate.

29 Noi 2006, 22:12

EBD=Electronic Brake Distribution

un sistem de frinare care distribuie forta de frinare pe roti in functie de aderenta acestora ... am zis corect? ... sau in functie de incarcarea masinii ...???

29 Noi 2006, 23:12

Da, ai zis bine :)
EBD distribuie forta de franare rotilor ce au aderenta mai buna "lucrand" impreuna cu ABS-ul.

LE: Din cat am studiat eu nu exista nici un bec, dar am impresia ca EBD-ul este INCLUS in ABS. Cel putin asa scrie in brosura de Focus la ABS: "acest sistem include EBD".
Ultima oară modificat de zvony pe 29 Noi 2006, 23:59, modificat 1 dată în total.

29 Noi 2006, 23:43

Aaaa, bun....imi place ca incep sa invat. Multumesc!
Exista vre-un bec martor care sa ateste prezenta/functionarea EBD-ul la bord? (asa cum e pentru ABS, airbaguri, ESP la unele...etc.)

30 Noi 2006, 00:00

$1 scrie:$2aaa, bun....imi place ca incep sa invat. Multumesc!
Exista vre-un bec martor care sa ateste prezenta/functionarea EBD-ul la bord? (asa cum e pentru ABS, airbaguri, ESP la unele...etc.)

nu

30 Noi 2006, 00:31

$1 scrie:$2
$1 scrie:$2aaa, bun....imi place ca incep sa invat. Multumesc!

nu

E bine si asa!
Imi vanez ...dealerul! :qright6:
Răspunde