Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Unde si cat
02 Ian 2009, 19:49
Caut consola comenzi radio-cd / volan pentru ford fiesta model 2006- pentru radiocd 6000 impreuna cu cablul, suruburile si capacele de plastic cu decupajul special pentru volan. Incerc sa fac un upgrade. Astept ofertele dvs.
Cu stima,
Multumesc.
02 Ian 2009, 21:38
Cablurile ar trebui sa fie acolo - o mufa plata cu 2 pini/fire.
Comenzile de volan se prind in acelasi suport ca si manetele de semnalizare / stergatoare.
Pentru aspect si usurinta poti schimba si carcasa care imbraca coloana volanului, cea din partea de jos, dar poti si sa o gauresti pe aceasta cu grija.
03 Ian 2009, 03:27
Multumesc pt. informatie. Banuiam ca se poate asa, dar sa gasesc intai consola respectiva
Indemanare tehnica este. A, cablul nu exista si nici vreo mufa, de asemenea nici in spatele cd-ului nu se afla acel cablu conectat....stiu sigur pt. ca am observat cu ocazia montarii mufei auxiliare.
Cu stima.
03 Ian 2009, 04:17
Hmm.. incearca sa gasesti cum arata mufa care intra in unitatea audio si contine firele pentru comanda. Eu am o instalatie electrica de Mondeo MK3 si daca se potriveste, ma chinui si scot mufele si firele care-ti trebuie si ti le dau ieftin

.
03 Ian 2009, 12:28
Am inteles. Din ce am vazut in microcat si in tis, cablul este cu 2 fire

. Dar inspre cd nu stiu ce fel de mufa trebuie sa aiba. De asemenea nu stiu daca se potriveste consola. Am studiat si se prinde pe coloana de directie cu un clips sau ceva similar, fara suruburi. Consider ca e importanta consola....de un fir- doua si o mufa...nu ma incurc

. Revin cu informatii putin mai tarziu. Din pacate nu pot desface acum unitatea cd...nu mai am cheitele, dar aflu ce fel de mufa trebuie acolo din manualele pe care le am.
PS: gandeste-te la un pret
Multumesc mult!
Cu stima,
03 Ian 2009, 12:49
Consola cu comenzi audio de langa volan e aceeasi pentru Fiesta, Focus si Mondeo, pana in 2006. Din 2006 au schimbat un pic valorile rezistentelor.
In sectiunea Audio/Video/Navigatie e un thread in care sunt prezentate toate mufele pentru unitatile audio Ford.
Daca sunt 3 mufe separate, una de alimentare, una de boxe si in mijloc una mai mica pt. comenzi, citire viteza pt. AVC si altele, atunci am aceasta mufa.
Avand Fiesta din 2006, cred ca tu ai o singura mufa mare, care le incorporeaza pe astea 3 la un loc
03 Ian 2009, 12:51
Revin cu noutati. Nu se potriveste instalatia de Mondeo MK3: nici firele nici consola. Cel putin asa scrie in microcat. Sunt coduri diferite. Pentru masinile fabricate pana in 2004 codul consolei este: 1105527 iar pt. cele dupa: 1346664. Acesta din urma imi trebuie mie :d. Pentru fire, nu am gasit codurile finis.
Multumesc frumos.
Cu stima,
03 Ian 2009, 12:58
Firele pt. comenzile de volan nu vin separat de instalatia electrica.
03 Ian 2009, 13:17
Uite am gasit o fotografie cu mufele aferente aparatului. Mufa alba din dreapta jos la mine are doar 3 fire - intrarea aux. Nu are firul galben pt. telefon. Nu am gasit insa schema pinilor pentru acest model in sectiunea despre care ai spus. Codul aparatului este: 6561 18c815-cc. Acolo sunt asemanatoare ca si cod dar nu aduc deloc

.
Cu stima,
03 Ian 2009, 13:36
Uite si fotografia...asa este dupa sarbatori..un pic "dizzy".
- Fişiere ataşate
-

17 Mar 2009, 12:45
Salutare,
Vreau si eu sa-mi montez comenzi pe volan(deja mi-am cumparat maneta de comenzi audio cea de la volan de sub semnalizare). Am un focus din 2005, pe el am un CD6000 si are o singura mufa de aia mare. Imi ziceti si mie va rog care sunt pinii pentru comenzile audio, si daca instalatia nu e facuta, pot sa trag eu firele de la pinii casetofonului la maneta de la volan.
18 Mar 2009, 13:59
Ura mi-am montat comenzi pe volan la un focus 2, super simplu si repede.