Intälniri periodice la Viena ale membrilor ClubFord

Am o gradinä mare cu douä grätare , mese , bänci ,loc de joacä pentru copii , cind se incälzeste si piscinä, vin la beci , carne la frigider(sau proaspätä - un purcel ieftin de la tärani ) , Dunärea la 5 minute , cu peste-n baltä, stingä-dreapta n-am vecini , ziua pe la Viena sau alte zone de vizitat sau ceva cumpäraturi ieftine (cooperez cu marile centre comerciale )
,seara la grätar si bäut panä obosim , cine vrea sä se relaxeze poate face o plimbare prin luncä si pe faleza Dunärii ( la 5 min. de pensiune )sau cu bicicleta (chiar panä la Bratislava - multi nu stiu cä intre cele douä capitale sunt doar 50 de km !!! )
In pensiunea nosträ incap pinä la 20 de adulti + 5,6 copii ...
Contribuim cu totii la cheltuielile de consum (mancare , bäuturä ) , vä luati lengerie , prosoape , säpun , sampon cu voi si pentru celelalte cheltuieli de la pensiune ( curätenie , curent , apä rece -caldä etc.) facem un pret bun de 10 euro pe zi de persoanä (copiii gratis ,ei pot dormi in paturile duble cu pärintii ) , in 4 camere fiecare cu 1 pat matrimonial + 2 paturi simple ( deci 4 locuri ) + plus 1 camera mare cu douä paturi matrimoniale + plus 4 paturi simple (panä la 8 locuri )... Fiecare camerä are baie individualä ...Bineinteles dacä nu vä adunati 20 odatä , ori gradul de rudenie , prietenie sau intimitate nu permite innoptarea in aceiasi camerä la douä familii, gasim altä configuratie ... Costurile drumului le puteti diminua dacä veniti cu o masinä douä perechi , sau dacä organizam o " PETRECERE A BURLACILOR " atunci 5 bäieti liberi si care vor sä se simtä bine la Viena incap intr-o masinä ...
Eu sper ca ideia mea sä entuziasmeze cit mai multi Ford-isti , mai ales in perioada asta mai tristä , cind toatä lumea vorbeste numai despre crizä si probleme , uitänd sä mai zimbeascä si sä se bucure zilnic de viatä ... Sä nu uitäm cä fiecare zi trece cu sau färä voia noasträ sau a celor care cit de cit mai pot sä ia ceva decizii , si care oricum n-o fac in favoare celor care chiar au nevoie de ajutor ...
Al vostru Lucian de la Pensiunea Lucinel ( multi ne cunoastem deja , si m-as bucura sä vä reväd , nu luati aceastä ideie cä o atragere la pensiune ,avem oaspeti tot timpul si unii dintre voi stiti cum gändesc eu , dar mi-e dor de-un "dezmat " asa pe cinste dupä iarna asta )
-
assilein - Incepator
- Maşina: Ford mondeo TD ,1996, 90 cai,Abs, Clima
- VIN: wfofxxgbbfst52895