Mi-am luat si eu saptamana trecuta un ScanGauge.
Merge OK, doar ca mi s-a blocat pana acum de 2 ori dupa cca 2 ore de functionare. Am vorbit cu furnizorul, i-am zis ca il mai testez saptamana asta si daca face la fel, o sa-l trimit inapoi sa mi-l schimbe. A fost foarte amabil, a zis ca pana acum nu au avut retururi, dar mi-l schimba fara probleme.
Citeste toate valorile comune, in afara de FPR (presiunea pompei de benzina) si MAP (nici nu stiu daca am

).
In afara de asta se mai pot seta diverse valori in functia XGauge, dar n-am avut timp de butonat.
L-am incastrat in masca ce acopera zona goala de deasupra unitatii audio pe 1DIN. In prealabil, am acoperit scangauge-ul cu scotch 3M ca sa nu pun lipici direct pe carcasa.
O sa-mi iau alt capac voi reface operatiunea mai finut, gaura din poza am taiat-o in 15 min cu un cuter incins ca ma grabeam. A iesit cam lata si cu marginile valurite.
La Focus 1, capacul de la sigurante trebuie decupat in dreptul mufei OBD pt ca altfel nu se poate inchide cu mufa de la ScanGauge cuplata.
Eu l-am cumparat in principal pentru functia de scanare. Arata codurile de eroare fara descriere, deci trebuie sa cautati pe net semnificatia codurilor, sau sa tineti in masina o lista printata.
Daca vreti sa vedeti ce stie si ce nu cititi manualul asta (am adaugat la manualul SGII si niste completari ref la XGauge)