Discuţii despre legislaţia în vigoare, codul rutier, taxe, asigurări RCA sau Casco, etc
Răspunde

Dovada? opresc motorul - se sting si luminile automat !!!

18 Mar 2009, 13:36

Stimati colegi,
sper sa nu fi gresit locul in care am postat, iar daca am facuto imi cer scuze si rog un admin sa imi mute postul. Avand in vedere ca ma aflu in proces cu politia rutiera as dori sa-mi puna si mie cineva un atasament scanat al acelei pagini din manualul unui Ford in care se evidentiaza ca in momentul opririi motorului se sting si luminile automat.

Mii de multumiri.

Re: Dovada? opresc motorul - se sting si luminile automat !!!

18 Mar 2009, 14:12

la FF2 fabricat 2006, la oprirea motorului, daca am scurta aprinsa se stinge, si raman pozitiile aprinse

18 Mar 2009, 14:23

Asa se intimpla la majoritatea masinilor generatie mai noua (dupa 2000); asa e si la mine (cind comutatorul e pe on, ca pe auto se stinge sigur), asa era si la Passatul anterior.

18 Mar 2009, 14:40

Stiu.Dar imi trebuie acea pagina din manualul de ford , scanata ca sa io pot prezenta judecatoarei.

18 Mar 2009, 14:55

Ia legatura cu un dealer Ford din orasul tau sau cu Romcar ca un fiser pdf nu cred ca te ajuta la proces. Da ce anume vrei tu sa demonstrezi judecatoarei? Ford ce model din ce an?

18 Mar 2009, 15:03

Vreau sa demonstrez ca luminile se sting automat in momentul in care opresti motorul.Am fost sanctionat pt ca nu as fi avut luminile aprinse.E bun si format pdf.

18 Mar 2009, 15:05

Erai intr-un tunel/pasaj cand ai oprit motorul? Si te-au sanctionat ca aveai luminile stinse? Nu stiu, intreb si eu...

18 Mar 2009, 15:11

o adresa de mail?

18 Mar 2009, 15:15

Nu scrie in manual asa ceva. Cel mai bine te duci la un service ford si ii rogi sa iti dea o foaie cu antet de la ei, semnata si stampilata de sef de service/inginer pe care sa scrie ca modelul tau de autovehicul ford este prevazut din fabricatie cu sistem de prevenire a descarcarii bateriei in cazul in care uiti farurile aprinse iar in momentul in care opresti motorul acest sistem trece automat farurile din faza scurta/lunga pe pozitie.

18 Mar 2009, 15:45

Mda la focus nu zice in manual de treaba asta exista doar o nota; Cand contatul e decuplat puteti aprinde farurile (faza scurta) tragand maneta spre volan. Farurile se vos stinge automat dupa 30 de secunde de la inchiderea ultimei usi.

18 Mar 2009, 16:34

aceea este comanda pt follow me home.

doar de la ford poti obtine o hirtie care sa ateste ceea ce ai tu nevoie.

bafta!

18 Mar 2009, 16:36

asta e follow me home ce zici tu acolo. daca incerci la tine o sa ai surpriza ca nu iti merge :D.
Răspunde