Si eu am primit acum (luni) o amenda tot din tureni, insa nu pot intelege cum am fost prins de radar acolo, cunosc radarele fixe din zona din ziua montarii lor, si este exclus sa fi trecut cu viteza pe langa ele. Insa pe langa cele care sunt pe celalalt sens de mers trec si cu viteza. Inclin sa cred am fost prins cu viteza din fata. Totusi s-a intamplat odata sa franez brusc chiar langa stalpul cu aparatul radar, am venit cu viteza si am franat brusc inainte de a trece pe langa el. Pe instiintare scrie ca poza este disponibila numai la solicitarea instantei. In cazul in care fac contestatie si poza este facuta din fata am sanse sa castig?
La ora la care am fost fotografiat, circulam pe directia Cluj-Turda, pe directia asta este un singur radar la intrare in localitate. Cum masoara viteza aceste aparate? Masoara doar dupa ce treci de el sau masoara mai inainte si fsce poza pe urma sau in momentul in care face poza masoara si viteza? Care este raza lui de actiune, la cati m inainte si dupa aparat poate masura viteza?
Daca trec 30 de zile de la intocmirea procesului verbal si nu imi este adus la cunostinta se prescrie? Ma gandesc sa plec cateva zile de acasa....

Viteza a fost cu 16,7 km peste limita.