Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Unde si cat
Subiect închis

Flansa amortizor fata- Ford Ka

19 Feb 2009, 15:03

Ziua buna,
M-ar interesa si pe mine un pret pentru flansa amortizor fata pt. un Ford Ka. Tocmai ce am fost saptamana trecuta cu el la ITP si nu mi l-au dat pentru ca ziceau ca trebuie sa o schimb.
Acum am inteles ca astea sunt 2 pe fata, nu?
Rog un pic de ajutor cu niste lamuriri si poate un pret ceva.
Merci frumos anticipat!

Re: Flansa amortizor fata- Ford Ka

19 Feb 2009, 19:20

vezi ca trebuie sa cumperi un kit adica flansa cu rulment,rulmentul nu il gsesti separat.undeva in jur de 100 ron kitul.si normal ca sunt doua,cate una la fiecare amortizor,oricum ai grija ca multi superi mecanici vor sa schimbe flansele cand vad acolo un joc care este foarte normal,aia la itp or fi mai tari :D

20 Feb 2009, 11:20

cauta bine pe la firmele de profil, ca gasesti si mai ieftin. eu am cautat acu cateva luni si am gasit kit rulment cu flansa la 80 ron, la o firma in bistrita, deci cauta. oricum, mai mult de 120 ron nu cred ca e cazul sa dai pe kit.

21 Feb 2009, 10:32

$1 scrie:$2iua buna,
M-ar interesa si pe mine un pret pentru flansa amortizor fata pt. un Ford Ka. Tocmai ce am fost saptamana trecuta cu el la ITP si nu mi l-au dat pentru ca ziceau ca trebuie sa o schimb.
Acum am inteles ca astea sunt 2 pe fata, nu?
Rog un pic de ajutor cu niste lamuriri si poate un pret ceva.
Merci frumos anticipat!

FLANSA AMORTIZOR LEMFORDER 22 ron
FLANSA AMORTIZOR BOGE 61 RON
KIT REPARATIE FLANSA AMORTIZOARE pe BOGE 81 ron

22 Feb 2009, 21:33

Buna seara,
Va multumesc pentru raspunsuri. Ehhh se pare ca de data asta mi-am luat plasa,desi nu imi sta in fire sa ma duc dupa prima oferta, de data asta s-a ocupat altcineva si eu trebuie doar sa sar cu banul...cam mult dupa cat imi dau seama comparand cu preturile de la voi. Nu am primit inca factura dar am inteles ca ma duce cam la 2 milioane toata distractia, plus cat va fi mana de lucru.
Ehhh asta sa imi fie de invatatura de mine si sa nu ma mai lenevesc, lasandu-i pe altii sa-mi "rezolve" problemele.
Maine dimineata ma duc iar la ITP, sper ca de data asta sa fie ok.
Inca o intrebare, de cand mi-au adus-o din service, une i-au montat flansele, imi cam scartie volanul. Poate avea vreo legatura?sau o nefericita coincidenta?

22 Feb 2009, 22:48

ai facut si directia dupa asta?adica unghiul...mie asa mi s-a recomandat

24 Feb 2009, 21:24

Nu, directia nu am facut-o pentru ca nu mi s-a parut ca trage. Merge la fel de drept ca inainte, cred ca o sa o mai duc o data la service ca sa vad ce mai are.
Merci mult pentru raspunsuri si sugestii.

25 Feb 2009, 17:37

nu trebuie sa traga neaparat,incearc-o pe la viteze mai mari,80-90-100-110-120(asta cu aproximatie),pe al una din vitezele astea ar trebui sa traga sau sa dea trepidatii mari in volan,incearca sa mergi constant pe la fiecare din vitezele astea un timp si vezi daca face ceva neobisnuit,asa am primit si eu recomandari :D

14 Mar 2009, 13:49

salut! raspund cam tarziu dar se pare ca am aceeasi problema! Am schimbat flansele si cum am dat-o jos de pe elevator la plecare cu viraj lin, scartaiau de ziceai ca se rup...acum cred ca s-au tocit :D si e la fel ca inainte! cat despre pret, tot 80 lei am dat si eu... In ceea ce priveste unghiul, eu nu am primit recomandarea asta, din pacate, (nici nu am crezut ca are importanta) si acum, cand ajung pe la 110-120 trepideaza toata. Cred ca e obligatorie internarea in service ! Adevarat??

19 Mar 2009, 22:25

Eu nu pot sa inteleg o treaba! Duci masina in service, buuun ! Si ii spui la nenea mecanicu - Ete, masina mea are buba. Am adus-o la doctor s-o faceti bine.
De ce dupa ce se scoate masina pe usa service-ului tre sa cautam alte sfaturi si idei cand nenea ala fix treaba asta tre sa faca de la cap si pana la coada?
Pai uita-te dom-le la ea, cerceteaza, ciocaneste, tiatziie din buze, scarpina-te in crestetul capului, fa ce vrei si trage linie, spune cat costa si fa treaba ca lumea , nu?!
Ca doar n-o sa fac abonament de mers zi de zi sa-i mai spun ce nu merge, ce nu-i bine si ce sfaturi am mai primit pe net!
Ce fel de mecanici sunt astia dom-le? Unde fac astia scoala si pe ce invata meserie? Pe roabe? Pe triciclete?
Aoleu ce nervoasa sunt!
Asaaaa, mi-a mai trecut un pic !
Acuma intrebare - ca pana gasim un mecanic scolit ne dam doctoratul in mecanica invatand unii de la altii !
- Cand rasucesc de volan am senzatia ca se aude un suierat usor - imi face impresia ca servodirectia ar fi responsabila de treaba asta (dar recunosc ca nu stiu nimic din domeniul mecanicii - doar un bun simt tehnic nativ ma scoate uneori din incurcatura) . E firesc acel sunet? E cazul sa sacai si eu un nenea mecanicu sa-si framante neuronii?!
Subiect închis