Stimate Domnisoare, Doamne si stimati Domni, dupa ce am parcurs topicurile cu privire la intalnirea de la Tg. Mures am ajuns la concluzia ca nu ne-am mobilizat deloc si nici nu ne-am coordonat eforturile de a ne organiza. Vreau sa spun ca suntem "VARZA"

si de aici si "contrele" care au avut loc in acest topic iar pentru o parte imi fac "mea culpa"! Haideti sa ne organizam putin pentru ca pe viitor sa evitam astfel de discutii fara rost care, in afara de a deteriora relatiile din acest grup, altceva nu fac!
gardien_fury, hai sa ingropam securea razboiului ca nu are nici un rost sa continuam si nu avem nici unu nimic de castigat.
In alta ordine de ideii, dupa ce am primit pe PM un mesaj (nu spun de la cine) si dupa ce am lecturat azi topicul cu privire la intalnirea de la Tg. Mures, am vazut de unde a venit intrebarea lui
gardien_fury cu privire la decontarea carburantului si de asta spun ca suntem "varza" (poate numai eu) in ceea ce priveste organizarea.
Prin urmare,
Dana, trebuie musai sa ne intalnim intr-una din zile, sa discutam putin si dupa ce ne hotaram ce si cum facem, sa postam aici pe forum cum ne impartim sarcinile si apoi sa tinem oamenii la curent cu ce rezolvam, pentru a nu se mai creea situatii confuze.
Propun ca duminica seara, daca poti si tu, sa facem o mini intalnire si sa discutam putin despre organizarea in vederea deplasarii la Tg. Mures si sa vedem ce putem rezolva cu privire la sponsorizarea de care spuneai!