Subiecte si Liste care nu mai sunt in actualitate
19 Mar 2009, 11:37
@mihai....stiu ca e in siguranta cu tine...numai ca ii e frica ei de condus....iti povestesc pe larg cand ne vedem.facem si un poll sau doar atat vine cine citeste?
19 Mar 2009, 20:36
deci la IDU acolo ziceti? vineri la 8 nu e prea aglomerat acolo ca sunt baietii la tenis? sau la parcarea de la sensul giratoriu de la rex?
19 Mar 2009, 21:38
sensuL giratoriu -hotel rex...pe partea cu hotelul REX
19 Mar 2009, 21:48
ok, daca tot am stabilit si data si locatia intalnirii poate ar trebui sa`i anuntzam si pe ceilalti membri din Constanta si imprejurimi sa fim mai multi.
20 Mar 2009, 08:16
ok perfect. sa lasi xenoanele aprinse sa gasim mai usor

acum serios, bogdan, poate intram putin la 5m pe aleea aia mai intunecata spre rex sa facem comparatie de luminozitate intre becurile clasice si xenoane.
20 Mar 2009, 08:18
o sa am si stickere
iar pt cei care s-au inscris in asociatie, o sa am si "pachetelul" de membru
20 Mar 2009, 12:51
ok, merci mult!
21 Mar 2009, 15:22
sper sa ajung si eu...e vorba de parcarea de la strada nu?
la stickere ma bag si eu, dar niste suporti de numar nu mai face nimeni?
21 Mar 2009, 16:02
djxme200 daca ajungi pana acolo sigur te culege cineva
22 Mar 2009, 13:48
Deci..,daka am inteles..Hotel Rex,vineri 27.03.2009,ora 20.00.Incerc sa vin (90% sanse) si pt adispan, o aduc si pe anne_cta

(poate o las de tot

).Macar de-ar fi mai cald.
22 Mar 2009, 14:08
eu propun pentru intalnirea mare cu defilare si plimbare prin judet pe undeva, data de 11 aprilie, sambata dinaintea Pastelui, sau duminica 12 aprilie. cati or fi e foarte bine, chiar doar 5 masini eu zic ca merita.
razvan, o pui de-un poll pentru data te rog? singura rugaminte sa voteze doar cei care chiar au de gand sa vina, nu ca la alte intalniri unde votasera 26 si au venit 5-6...
22 Mar 2009, 14:49
Martini stai sa aiba loc meetingul asta de pe 27 martie si pe urma ne apucam de facut poll pentru celalalt

ca bagam lumea`n ceata aici
22 Mar 2009, 18:06
pai n-au treaba una cu alta ... asta de vineri e o intalnire normala, ailalta e una de care nu am mai facut pana acum, noua

si asta mare trebuie gandita/planificata/anuntata din timp. daca era sa creez ceata, spuneam de o a treia, cum faceam de obicei pe zi cand o sa facem si o proba de indemanare sper cu ajutorul lui mihai si bogdan

ups, uite ca am zis si de asta ...
25 Mar 2009, 19:15
baieti, sper k nu ati uitat k ne vedem vineri la ora 20 in parcerea de la Rex ...
25 Mar 2009, 20:25
Nu promit ca vin dar....
...parcarea de la Rex este inchisa muritorilor de rind pentru ca acolo acum stau baietii lui PITI (mai cautati o locatie de back up)
... pachetelul de membru al asociatiei ce contine ? sa stiu daca are sens sa vin la costum sau nu
... daca membrii bordului mai au nevoie de cazare pentru 27 Martie poate fac o sponsorizare
25 Mar 2009, 20:52
Daca parcarea de la Rex o sa fie inchisa propun sa ne intalnim in parcarea de la AquaMagic, cel putin acolo sigur nu e inchis nimic si o stie toata lumea. Nu e neaparat sa stam acolo, important e sa ne intalnim undeva, dupa care putem pleca in alta parte.
25 Mar 2009, 21:58
e vorba de parcarea de langa sensul giratoriu, cea de pe parte cu rex-ul, nu parcarea rex-ului!
atasez o poza...
nu aveti cum sa ratati locatia...
- FiÅŸiere ataÅŸate
-

25 Mar 2009, 22:05
Da Martini, la aceeasi parcare m`am gandit si eu.
25 Mar 2009, 22:29
il punem pe bogdan sa se duca primul si sa ne faca flashuri cu farurile lui cu trixenon, precum farul de la Far, ca sa vedem unde ne strangem

(gluma, da?)
25 Mar 2009, 22:42
Da dar mai faina este semnatura ta.
Observ ca elevii tai au inceput sa dea flashuri prin oras
25 Mar 2009, 22:58
asa ii invat

...sigur. noroc ca am mana lunga.
ei fac flashuri mai mereu cand semnalizeaza.
si ce stiu ei cel mai bine ... sa dea prioritate ( vorba tuturor: "da' aveam loc..." )
25 Mar 2009, 23:04
baieti, n-o mai invartiti atata ca ametesc
deci ne vedem in locu incercuit in poza; daca nu putem acolo, locul de backup e aquamagic, da?
25 Mar 2009, 23:07
$1 scrie:$2aieti, n-o mai invartiti atata ca ametesc
deci ne vedem in locu incercuit in poza; daca nu putem acolo, locul de backup e aquamagic, da?
Exact.
25 Mar 2009, 23:20

o sa vezi tu niste flashuri puternice de trixenon
26 Mar 2009, 07:57
dar sa bata in cod morse "meet ford constanta" ca altfel nu intelegem

varianta de rezera nu stiu daca e nevoie, parcarea e mereu libera si accesibila, neingradita, acum ar fi culmea sa puna astia cine stie ce standuri ca asta vara cand era concursul cu barcile...
oricum, eu era sa ajung aseara exact in parcare (tocmai de ieri ca sa prind locuri bune), ca nu mi-a dat prioritate un bmw si daca nu opream eu praf ma facea; nu a avut niciun stress nici nu s-a uitat decat inainte.
adispan, vezi ca perioada asta merg multi cu viteza mare prin mamaia si nu au treaba cu prioritatile la sens, condu preventiv!
pe maine seara!
26 Mar 2009, 11:48
ramane la 8 acolo la rex?...nu promit....plec la bucuresti dimineata....da e posibil sa ma intorc....sper din toata inima...o sa ma iau dupa faruri:))
26 Mar 2009, 16:28
bravo martini--ai facut un lucru foarte bun-
-locul de intalnire - locul incercuit din poza...maine seara ora 20:00
si bi-xenoanele o sa fie acolo si tri-xenoanele

ne vedem acolo....
26 Mar 2009, 16:37
confirm ca vin, mai ales pentru bogdan sa mergem acolo noi doi in spate pe aleea aia intunecata

bogdan, inca o intrebare, pe luminile de marsarier pot sa imi pun xenoane? ca as fi primul din constanta

nu avem nevoie de backup al locului de intalnire, serios, doar sa cada vreun meteorit acolo sa nu putem sta.
26 Mar 2009, 18:56
Confirm si eu ca vin. See u there.
26 Mar 2009, 21:33
$1 scrie:$2ogdan, inca o intrebare, pe luminile de marsarier pot sa imi pun xenoane? ca as fi primul din constanta

nu stiu daca exact xenoane dar niste leduri SIGUR MERG PUSE - e o idee....sunt niste stopuri cu leduri foarte dragute pentru fiesta..
hai ca o sa avem despre ce sa vorbim maine seara...
maine seara vin cu o scula de filmat..sa facem prezentarile...
punem planul in aplicare de maine seara
sper sa fie mai cald ca zilele astea :d