de kinzo_2004 » 28 Mar 2009, 23:45
Am si eu ceva activitate pe e-bay. Majoritatea tranzactiilor au fost OK insa am avut si chestii mai putin bune. O furca moto cu componente lipsa, vanzatorul se jura ca el a pus totul in pachet, eu insist ca lipseste, pachetul cu urmele specifice Posta Romana. Pana la urma am lasat-o asa. O alta chestie pe care am cumparat-o nu a ajuns nici dupa o luna. Am facut un raport "Item not received" si mi-am recuperat banii. Partea faina a fost ca am primit mai multi bani decat am platit, probabil din cauza diferentei de curs valutar. Cel mai mult ma irita faptul ca pachetele sunt preluate de Posta Romana la intrarea in tara si, astfel, se ajunge la situatii de genul pachetul ajunge in tara in 3 zile de la efectuarea platii si la mine in 2 saptamani de la intrarea in tara. Momentan am un pachet blocat la posta pentru ca e expediat din China, trebuie vamuit iar lucratorul vamal trece pe la posta numai Miercurea, intre 9 si 12! Arrrghhhhhhhhhhhhhh!!!! Voiam sa-l las acolo sa se spele pe cap cu el, dar cred ca o sa ma duc totusi sa-l ridic... Sunt multe chestii pe care le gasesti si in tara, ma refer aici la chestii aftermarket, tuning etc insa din cauza adaosurilor mari iesi mai ieftin de pe e-bay cu tot cu transport, vama, nervi la posta etc.
-