Oau, ce chestie.. si eu sunt curios.
Adi.. ii suni sa-i intrebi

?
Am ajuns pe la 16:30 acasa.. am intrat pe net, am cautat un sediu BT aproape de Unirea, am vazut Magheru 30 .. am zis ca e destul de aproape, am vazut ca au deschis pana la 18. O iau usurel pe jos, ajung la Universitate, mai merg ceva si il gasesc. Vad pe usa ca inchid la 17 .. mai sa fie.. pe net scria la 18 .. imping/trag de usa.. nimic.. CLOSED .. 2 fufe se uitau de dupa usa la mine.. era 17:07... ma uit pe o hartie de pe usa cu alte sedii, nu vad niciuna in apropiere, macar sa fi scris la ce ora inchid respectivele ca sa stiu daca alerg pana acasa ca sa iau masina.. sau e o zi pierduta. Aveau un interfon.. apas pe buton .. fufele si mai mirate se uita la mine.. nimeni nu raspunde.. e clar.. cel destept trebuie sa cedeze.. asa ca o iau spre casa gandindu-ma sa iau masina si sa merg la sediul central din p-ta Alba Iulia. Pe drum spre casa, desi merg pe unde m-am dus, dau de un alt sediu BT .. in p-ta Sf. Gheorghe... pot jura ca acest sediu nu apare pe pagina lor, sper in continuare ca asta sa fie deschis.. gasesc intrarea si vad ca e pana la 18 .. era 17:20 .. super ok.
Ajung la casierie, abordez o frumusica tinerica pe nume Ioana, ii spun ca vreau sa depun bani intr-un cont, dar as dori ca numele celui care depune banii sa fie altcineva, nu al meu. Incepe forfota.. intreaba in stanga, in dreapta.. mda.. e incepatoare .. imi da o foaie s-o completez.. scriu ce trebuie, mentionez la detalii "factura proforma nr 16 din 29.03.2009" si numele lui Adi. Dau banii, tanti se apuca si butoneaza... ceva nu e ok .. iar intreaba.. rezolva.. iar butoneaza.. iar probleme.. verifica inca o data CNP-ul din buletin cu ce a scris.. apoi scrie iar ceva cu multe zerouri, pe care le tot numara... intre timp vine alta tanti s-o ajute, aceasta tot asa, frumusica, tinerica, dar se pare ca are experienta.. vb. ele ce vb. acolo si ma trezesc ca pleaca cu frumusete de buletin al meu intr-o camera din spate... zic asta e .. ori imi vor datele ca sa-mi trimita scrisori de dragoste ori ma trezesc cu unii in spatele meu ... ADIiii.. unde m-ai trimis, zic eu in sinea mea... Revine cu buletinul.. i-a facut o copie.. interesant.. am mai depus bani si la alte banci dar nu mi-au facut copie dupa buletin.... inca mai sper sa-mi trimita scrisori de dragoste... Casierita mea termina de butonat si da sa printeze... OROARE ... se blocheaza hartia .. mama lor de matriceale.. astia nu au auzit de laser ? Invarte de tambur inapoi, rupe inca cateva foi ce veneau la rand si aranjeaza iar hartia.... acum se chinuie sa citeasca ceva pe de foaia de varsamant scrisa prost.. nu intelege .. iar zerouri .. nu mai gaseste operatiunea in calc ca s-o printeze iar.. vine alta tanti.. fac dictare... o ia ... uraa.. printeaza ... SAU NU

.. iar s-a blocat .. de data asta nu din cauza hartiei.. iar scoate hartia.. o aranjeaza, apasa butoane pe imprimanta .. si ... IT'S ALIVE .. merge .. URAAA .. PRINTEAZA .. termina de printat .. mai apasa de 2 ori un buton ca sa mai iasa din hartie, o rupe, o semneaza, o stampileaza si mi-o da mie sa verific si s-o semnez ... caut ca disperatul IBAN-ul vilei.. nimic.. nu apare.. apare doar numele firmei ce detine vila .. o intreb daca numele e scris de ea.. sau a aparut in urma introducerii IBAN-ului .. imi confirma ca e aparut in urma introd IBAN-ului... semnez .. ii dau cele 3 copii, mi-o da pe cea de la sf. - galbena. DOVADAAAAA .........YESSSS ......MY PRECIOUS .... O sarut pe mana virtual, la fel si pe prima colega ce i-a sarit in ajutor si plec...
WHEW ! .. am reusit....
Si totusi.. parca as mai merge sa vad ce face Ioana ... nu mai vreti sa platesc nimic la BT ?