banii pentru party 1 si 2 vor fi strinsi de cineva intr-un interval de timp care va fi anuntat cit mai curind. se va face un anunt pe forum in topicul aferent intilnirii unde se vor comunica datele pentru depunerea banilor. atunci va fi momentul adevarului caci asa cum mi-a fost demonstrat in poll au dat click 240 de oameni pentru 1 - 3 mai s-au inscris pe lista oficiala 104 oameni si probabil vor plati....nu mai fac estimari. as face insa un pariu dar nu vreau sa fiu pesimist....sau prefer sa mi se demonstreze ca cei care s-au inscris sint intradevar niste oameni parolisti. in fine sint obisnuit un pic prea tare cu nemtii din punctul asta de vedere. ei, nemtii, au citeva vorbe cu tilc: "ein mann ein wort" sau "Wer B sagt, muß auch A sagen" (traducerea libera ar fi: daca ai vorbit odata trebuie sa te tii de ceea ce ai vorbit si daca ai inceput ceva trebuie sa si termini). din nefericire noi, romanii, nu sintem obisnuiti decit cu "lasa ma ca merge si asa" sau "ein mann ein schwein" (unde schwein inseamna porc...)....
LE: in tabel exista rubrica de party1 si party2!!! unul pe 1 mai si altul pe 2 mai. primul este definitivat si avem oferte si al doilea asteptam citeva propuneri (pentru primul avem inscrisi o suta si ceva de oameni si pentu al doilea sint circa nouazeci... deci va fi si un party2)cu steguletele inca mai asteptam niscai sponsori poate ies mai ieftine sau moca.
cazarile si le plateste fiecare pentru fiecare, transportul la fel.
pentrui popularizarea evenimentului, eu am ales ca pe perioada pina la intilnire sa afisez pe geamul din stinga spate si pe luneta un A4 color cu "afisul" descarcat din topicul cu materiale promotionale si am ales sa tiparesc si fluturasi pe care i-am lasat pe sub diverse stergatoare de fordulete pe unde m-am plimbat eu (inclusiv in Cluj...

)
...