ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

Am nevoie de un dosar de dauna CMR

31 Mar 2009, 15:56

Salut! Am si eu nevoie de un dosar de dauna CMR pentru prietena mea, care e studenta la ASE si are de facut o lucrare despre un accident cu daune CMR. Este legat de daunele pe care le are un camion cu marfa in urma unui accident. Nu se vor mentiona persoane, firma etc. ci in lucrare se vor inlocui cu X si Y.

Va multumesc anticipat si sper ca exista printre noi cineva care lucreaza la asigurari sau cunoaste pe cineva care lucreaza la asigurari si poate face o intrebare!

PS: Fac cinste cui ma ajuta! :D

Re: Am nevoie de un dosar de dauna CMR

31 Mar 2009, 16:28

salut. eu lucrez in asigurari. incerc sa te ajut, dar nu promit. rasp ti-l dau in cateva zile. ;)

31 Mar 2009, 20:04

Multumesc mult! Am scris si mai sus, nu conteaza numele... doar asa orientativ!

31 Mar 2009, 21:52

nu-mi multumi inca. dupa cum ti-am spus, nu e nimic sigur.

31 Mar 2009, 22:33

Ti-am multumit ca incerci sa ma ajuti!

31 Mar 2009, 22:44

sunt foarte putzine dosare pe acest tip asigurare..

01 Apr 2009, 09:55

Stiu, de asta am apelat la cei de pe forum, pentru ca suntem multi si poate ma ajuta cineva...

02 Apr 2009, 16:49

salut. deocamdata am doar norme privind lichidarea daunelor pe cmr. nu am inca un dosar
mai asteapta un pic (e cu dus si intors). daca vrei totusi normele (vezi ca am sters numele companiei - daca mai apare, te rog sa stergi tu), da-mi mp cu adresa de mail si ti le trimit. :|

02 Apr 2009, 21:10

ti le trimit maine pe mail-ul de la serviciu
;)

03 Apr 2009, 13:26

Le-am primit! Multumesc...

03 Apr 2009, 13:44

cu placere. mai vad si pt restul. poate poate...

03 Apr 2009, 18:39

Sunt foarte utile cele care le-ai trimis! Era foarte bucuroasa prietena mea! :D :D :D

03 Apr 2009, 18:49

ma bucur ca-i sunt de folos :) sa ia nota mare atunci.
dar nu uita te rog, daca mai gasesti numele companiei pe undeva, te rog ignora-l si nu-l mentiona.
weekend placut si sa-mi spui ce nota a luat.

06 Apr 2009, 19:00

Stai linistit ca nu are nevoie de nume, va pune inlocuitori gen X sau Y. Merci mult inca o data. Am inteles ca e de durata mai lunga asa ca te anunt la momentul respectiv...
Răspunde