Totul despre membri

ford fiesta ghia

Prezentari cu masini, poze, biografii, liste

Moderator: Cornel001

ford fiesta ghia

Mesajde cip02 » 01 Apr 2009, 03:30

incepand de azi focus-ul 2008 facelift sedan are o surioara mai mica si anume fiesta 2006 ... azi am reusit achizitionarea unui ford fiesta fabricatie 10.2006 ... masina e varianta ghia ... motor 1.4i 80cp ... 77.400 km ... culoare gri deschis .... as avea nenumarate intrebari ... nu am reusit sa vad cum functioneaza computeru de bord ... nu am gasit vreun buton sau ceva de genu care sa imi arate consum instant sau mediu ... am vazut doar ce arata standard autonomie distanta parcursa resetabila si km totali ... am observat k pe butonu din dreapta dak apas apare ceasu ... CUM AFLU CONSUMU ? cand am ajuns aksa la parcare in liniste am auzit ceva zgomot dak dau brusc stanga dreapta de volan k si cum ar bate ceva ... or fi capetele de bara ? ...sau altceva mai costisitor... masina are jante tabla 14" si cauciucuri de iarna ... exista vreun risc dak folosesc aceste cauciucuri in luna aprilie si mai ? ... nu sunt sigur de un aspect ... o fiesta cumparata de la romcar in anul 2006 are garantie 4 ani sau 2 ? ... am vazut pe cartea aia ceva cu 24 luni dar pe site la ei k ar fi extins la 4 ani automat ... garantia extinsa se poate face doar in momentu cumpararii autoturismului ? sau pot face si acum dak a avut doar 2 sau 3 ani ? nu am acea carte cu reviziile momentan dar ... fiesta 1.4i are distributie curea din cate stiu ... in principiu se schimba la 60.000 sau la 75.000 cureaua din cate banuiesc posesorii de fiesta la cati km ati schimbat distributia si cat a costat ?
cip02
Gold Member

Maşina: FOCUS 2 FACELIFT 2008 1.6i 100cp trend+ ,FIESTA FACELIFT 2006 1.4i 80cp ghia
VIN: 11111111111111111

Înapoi la Totul despre membri