Prezentari cu masini, poze, biografii, liste
14 Mar 2009, 18:35
100 pleoapele si tot cam atat vopsitul(manopera+vopsea)
15 Mar 2009, 11:16
pff...darian frumoasa masina mai ai...ii sta foarte bine cu pleoape, dar parca sunt un pic mai deschise la culoare decat restul masinii sau mi se pare mie?
15 Mar 2009, 11:17
pai e vopseaua super noua, se va mai inchide la culoare. e greu sa faci nuanta perfecta
15 Mar 2009, 15:24
pleoape ca si ale mele...frumos...
15 Mar 2009, 15:28
$1 scrie:$2leoape ca si ale mele...frumos...
merci. U nu ai avut probleme la inchiderea capotei ca la mine acum cam atinge capota, si trebuie apasat putin.
15 Mar 2009, 17:33
super jmecher

e destul de apropiata nuanta...se vede bine
15 Mar 2009, 20:04
Sincer mie nu-mi prea plac

pentru că se vede diferența de culoare și de nivel cu capota.
Important e să-ți placă ție
15 Mar 2009, 21:08
Frumos, frumos.
15 Mar 2009, 21:17
$1 scrie:$2rumos, frumos.
Merci. Opera este a unui prieten care lucreaza la antena 2 ca si cameraman

.
Pozele sunt pasiunea lui. Nu prea am avut noi timp si locatie dar cred ca a iesit ok.
15 Mar 2009, 21:36
super tare

imi plac efectele
16 Mar 2009, 00:04
$1 scrie:$2
$1 scrie:$2leoape ca si ale mele...frumos...
merci. U nu ai avut probleme la inchiderea capotei ca la mine acum cam atinge capota, si trebuie apasat putin.
nu am avut nici un fel de problema, pt ca in anumite zone mi-am facut pleoapele mai subtiri si a fost ok.
16 Mar 2009, 16:30
Tu le-ai facut costum si de aia au iesit asa. Va trebui sa mai asez cumva farurile poate nu mai freaca dupa aia. Nu stiu, o sa vad ce fac.
16 Mar 2009, 16:57
Frumoase poze si evident frumoasa masina. Sa o stapanesti sanatos
28 Mar 2009, 14:58
Azi am fost la Pro leasing Ploiesti sa fac revizia

. Super multumit de rezultat si de baietii de acolo.
Merci Sufletzel
31 Mar 2009, 18:15
In urma reviziei am constatat ca am jantele strambe pe interior deci urmeaza sa le schimb si de asemenea am discurile ovalizate. In concluzie daca nu imi aproba discurile pe garantie urmeaza un mic upgrade. Discuri ventilate semiperforate si cu striatii de la EBC si placute redstuff allover. As fi luat yellowstuff dar acelea sunt de racing si au probleme cand sunt reci.
31 Mar 2009, 19:04
$1 scrie:$2n urma reviziei am constatat ca am jantele strambe pe interior deci urmeaza sa le schimb si de asemenea am discurile ovalizate. In concluzie daca nu imi aproba discurile pe garantie urmeaza un mic upgrade. Discuri ventilate semiperforate si cu striatii de la EBC si placute redstuff allover. As fi luat yellowstuff dar acelea sunt de racing si au probleme cand sunt reci.
Sa schimbi jantele pt ca sunt strambe? Pai eu le indrept la fiecare 2-3 luni.
31 Mar 2009, 19:12
darian unde ai vopsit pleoapele alea?
eu am de vopsit stopurile hella (carcasa de plastic).
31 Mar 2009, 19:26
$1 scrie:$2zi am fost la Pro leasing Ploiesti sa fac revizia

. Super multumit de rezultat si de baietii de acolo.
Merci Sufletzel
De curiozitate...ce ulei ti-au pus in motor?
31 Mar 2009, 21:18
@storange: Ulei ford formula f 5w30 din asta am mai avut si se comporta bine masina si jantele de ce sa dau bani sa tot indrept la elecand le pot schimba pe casco
@deejay_xb: pleoapele le-am vopsit pe plevnei iar vopseaua dupa cod facuta undeva pe langa piata gorjului
01 Apr 2009, 10:12
Formula F. Am inteles ca e tot cam in genul Formula E dar rezista mai bine la solicitari si la turatii ridicate. Asta e recomandat de producator.
01 Apr 2009, 14:54
$1 scrie:$2
$1 scrie:$2n urma reviziei am constatat ca am jantele strambe pe interior deci urmeaza sa le schimb si de asemenea am discurile ovalizate. In concluzie daca nu imi aproba discurile pe garantie urmeaza un mic upgrade. Discuri ventilate semiperforate si cu striatii de la EBC si placute redstuff allover. As fi luat yellowstuff dar acelea sunt de racing si au probleme cand sunt reci.
Sa schimbi jantele pt ca sunt strambe? Pai eu le indrept la fiecare 2-3 luni.
Exact la mine sunt strambe rau ... O sa ma duc sa le indrept zilele asta.
Asta este ... din pacate sunt multe gropi si daca iti iei unele noi la fel dupa 2-3 luni vor fi strambe ... nu ai ce sa faci cu janta atit de mare si profilul mic.
01 Apr 2009, 19:14
Pana la urma nu mai schimb discurile ca am primit aprobare pe garantie pentru discuri si placute.
01 Apr 2009, 20:00
aha...zici de asta,nu?
- FiÅŸiere ataÅŸate
-

01 Apr 2009, 20:47
Dap ala este
01 Apr 2009, 20:57
$1 scrie:$2ana la urma nu mai schimb discurile ca am primit aprobare pe garantie pentru discuri si placute.
asa repede? e norocos esti.
04 Apr 2009, 11:33
Dap sunt norocos...sau mai bine zis norocul mi l-au facut baietii de la Proleasing Ploiesti. Au tras ei niste sfori de am primit piesele si aprobarea in 2 zile. Acum m-am intors de la Ploiesti si se simte deja diferenta. Masina franeaza mai puternic si mai ferm, desi mai trebuie sa astept vreo 100 de km sa se lase cum trebuie discurile si placutele.
Sunt super multumit de calitatea lucrarilor si atitudinea celor de la service.
Nu vreau sa fiu acuzat ca fac reclama, dar asta este parerea mea. De acum incolo numai la Ploiesti ma duc pentru service, merita cei 60 ron de benzina, decat sa fiu tratat cum sunt tratati clienti serviceurilor din Bucuresti, cu atitudinea de superioritate fata de tine, programarii din an in Paste, si tot felul de gainarii de genul asta.
Felicitari celor de la Proleasing ca au inteles cum se fac afacerile in occident.