ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
21 Mar 2009, 13:13
Vineri, pe la ora 15...la intersectia cheiului Dambovitei cu Victoriei...un nenishor care avea ceva probleme cu racirea la o Dacia Nova (nu m-am putut abtine....era prea tare faza....in mijlocul Bucurestiului....il lasa masina ...si de nervi isi arata "obrajiorii" celorlalti participanti la trafic)....))) Ce poate fi mai frumos decat asta.....
- FiÅŸiere ataÅŸate
-

21 Mar 2009, 19:20
$1 scrie:$2eekendul acesta am fost prin prahova si am gasit 2 masini care m-au dus imediat cu gandul la topicul nostru.
la prima cititi numarul "printre randuri"
la a doua nu am reusit sa imi dau seama ce marca e reprezentata de semnul de pe radiator
il cunosc personal proprietar.
la prima masina (trabantul) proprietarul a facut-o din 2 usi in 4 usi. cum? bineinteles cu marker-ul !!! a desenat inca 2 usi. are in spate un nr personalizat pe care scrie "GRASU", dar proprietarul e slab ca scandura. am o poza cu proprietarul cu un nr personalizat pe care scria "CAUT FEMEI".
si cireasa de pe tort: a pus anunt de vanzare al trabantului la pretul de 2000 ROn, dar nu a pus si nr de telefon ca sa nu sune lumea sa faca misto de el.
cand ma mai duc pe acolo o sa mai fac poze cu trabantul. si daca pot, obtin si nr lui de telefon.
21 Mar 2009, 19:30
eu sunt insurat, femei libere nu prea mai cunosc

asa ca lasa-l in anonimat cu telefonul lui! oricum, interesanta porecla
21 Mar 2009, 19:34
$1 scrie:$2ineri, pe la ora 15...la intersectia cheiului Dambovitei cu Victoriei........ Ce poate fi mai frumos decat asta.....
Puteai sa faci si tu poza direct! Nu in oglinda!
Stateam si ma uitam ca prostu' la poza si nu o intelegeam! caci stiam ca oricum ai conduce tu (soferul) ai Dambovita in stanga! Apoi l-am vazut pe cel din spatele celui "avariat" ca e situat de parca ar avea volan pe dreapta apoi am vazut si conturul oglinzii
O aveam marita si nu vedeam colturile oglinzii
21 Mar 2009, 22:07
Nu am putut face poze "pe viu" pt ca era verde la semafor...si noroc ca se blocase un pic intersectia....atunci mi-am zis ACTIUNE...

)
21 Mar 2009, 23:18
$1 scrie:$2....Puteai sa faci si tu poza direct! Nu in oglinda!
Am corectat-o io

ca sa se inteleaga ce si cum sta treaba!
Almanahe, e bine asa?
22 Mar 2009, 01:24
am zis sa nu fac reclama dom'le
22 Mar 2009, 01:30
asta cu usile care se deschid vertical chiar e utila, ptr ca poti iesi din masina si cand ai doar 30 cm pana la masina de langa. plus ca atunci cand deschizi usile, nu mai exista riscul sa atingi alta masina cu usa ta si sa ramana semne atat pe a ta, cat si pe a nefericitului care a parcat langa tine.
22 Mar 2009, 10:23
e cu doo taisuri problema... daca parchezi langa alta masina la 30 cm fiindca sti ca poti iesi din masina, n-ar trebui sa te bizui pe posibilitatea celuilalt ca poate sa intre in masina lui fara sa-ti zapaceasca vopseaua de pe masina ta 'jmechera' cu usi fluture... sau lambo...
22 Mar 2009, 13:59
nu am apucat sa fac foto, insa azi pe un DN in afara localitatii, in fata mea, unul cu o dacie 1300 tunata in sat la el, facea flash-uri tuturor celor de pe banda 2, ma uit la vitezometru eu aveam 130, ala se departa de mine. am lasat multa distanta intre noi ca dupa stilul de condus baiatul era pus pe fapte mari. si erau mai multi in masina...
22 Mar 2009, 14:02
perfect
Black Cat
23 Mar 2009, 13:36
mi-am luat masina!!!
- FiÅŸiere ataÅŸate
-

23 Mar 2009, 13:43
$1 scrie:$2i-am luat masina!!!
are si lipicios?
sa-l vedem la intilniri
23 Mar 2009, 13:45
$1 scrie:$2i-am luat masina!!!
de ce nu spui adevarul ?....ti-am imprumutat-o pana la ora 5
23 Mar 2009, 13:53
o vad in fiecare zi de cel putin 2 ori... e la 2 strazi de mine si vrand nevrand trec pe langa ea. intr-o seara am avut o exeperienta tare ciudata cu el. eu vroiam sa ies de pe o straduta si el venea din stanga mea si vroia sa intre pe aceeasi straduta. prima oara jur ca am crezut ca e un Scania din cele cu bot lung care au cisterna de benzina..si cand mi-a dat flashuri si ca semnalizeaza dreapta zic frate, unde dreaq baga asta cisterna!
imens oricum! si frumos pe masura...
26 Mar 2009, 16:07
Ăla e dric sau cum ?
26 Mar 2009, 16:30
dric dric, dar pare dragut, ingrijit, si cat de cat cu gust. are si deflectoare de vant, si jante frumusele, daca o avea si 3 copii ... i se umple masina imediat
26 Mar 2009, 17:13

DRIC, DA ! ...la asta nu m-am gandit...mi-au placut jantele la el
30 Mar 2009, 17:19
Prin traficul de pe balcon, la uscat
- FiÅŸiere ataÅŸate
-

30 Mar 2009, 22:25
Azi am vazut un scuter care avea montat artizanal cd-player si boxe in zona picioarelor, intr-o carcasa imensa de inox!!! Bine-nteles ca urlau manelele din dispozitivul respectiv.
Maine aduc si poza.
31 Mar 2009, 15:57
Am gasit-o pe net: SOFERUL poate concura oricand la titlul de
IDIOTUL ANULUI:
- FiÅŸiere ataÅŸate
-

31 Mar 2009, 16:15
Nesimtirea nu are limite la noi....
31 Mar 2009, 16:39
sunt curios daca e prostie sau nesimtire nemasurata?
31 Mar 2009, 16:49
pozele astea cred ca ar trebui trimise Brigadei de Politie Rutiera si nu puse pe forum.. chiar nesimtire
31 Mar 2009, 18:07
$1 scrie:$2esimtirea nu are limite la noi....
Sau sunt prea multe blonde
31 Mar 2009, 19:28
poza cred ca e facuta in Real Berceni (langa Real e magazinul OBI).
01 Apr 2009, 23:00
Vrei sa fii si tu pe lista???
- FiÅŸiere ataÅŸate
-