nevasta proprietar auto, eu cu permisul, documente varza...
Am tot cautat (deci nu ma acuzati de necunoasterea functiei "search") detalii referitoare la o situatie similara cu a mea, insa nu am reusit sa ma lamuresc. Am asadar rugamintea de a ma ajuta, cu precizari clare si avizate, in urmatorul caz:
- detin permis auto, eliberat de politia Slatina - Olt;
- la data eliberarii permisului, locuiam in Slatina, deci adresa din permis este cea de acolo;
- in anul 2007 mi-am luat un Mondeo si, tinanad neaparat sa ii dau numar de Bucuresti
, a trebuit sa il inmatriculez pe numele sotiei, desi ea nu avea si nu are nici acum permis auto (insa doar ea avea la acea data domiciliul in Bucuresti, in sectorul 2);- e clar ca pe talonul si in cartea de identitate ale masinii apare adresa din Bucuresti, sectorul 2;
- anul trecut ne-am luat un apartament in sectorul 5, ocazie cu care bineinteles ne-am schimbat buletinele, conform noului domiciliu.
Recapituland, situatia actuala se prezinta astfel:
-adresa mea din buletin este pe Bucuresti, sector 5;
-adresa din permisul auto este cea din Slatina;
-adresa din talon si din cartea de identitate a masinii este Bucuresti, sector 2.
Ce am de facut? Am oarecare idei, insa nu stiu de unde sa incep si unde sa termin. Va multumesc si sper ca nu v-am plictisit prea tare cu logoreea mea
(Si, apropo, sper sa nu vada mesajul asta vreun baiat de la circulatie...
).- gelumaty
- Incepator
- Maşina: FORD MONDEO WAGON, an 2001, 116 CP, TDCI 2000
.

.
Şi, desigur,