ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
22 Mar 2009, 22:45
You Don't Mess With The Zohan
Comedie usoara (cateva faze cam

), dar, in functie de dispozitie, poti rade in hohote
22 Mar 2009, 23:01
Marley & Me-emotionant.
22 Mar 2009, 23:19
Am promis sa va tin la curent cu impresia mea despre
Obitaemyy ostrov (The Inhabited Island). Cu toate ca scenariul a fost scris dupa cartea fratilor Strugatsky, punerea in scena a lasat de dorit.
Cu exceptia catorva efecte ok realizate (clar, de niste baieti tare entuziasti) si a aluia care a semnat imaginea (mare artist) filmul este in rest o mare clisma

. [Sorry pentru exprimarea prea plastica pentru unii, probabil.]
Inkheart este ok.
Bedtime stories - dragalas.
Battlestar Galactica s-a sfarsit

Un serial extraordinar, cu un final pe masura.
P.S. CLAR!!!
DEXTER RULZ!!!
23 Mar 2009, 00:19
Watchmen, mi-a placut, astept director's cut care ar trebui sa aiba o ora extra.
23 Mar 2009, 02:26
$1 scrie:$2edtime stories - funny
Acum incep sa ma uit la LOST ... stiu cam tarziu, dar nu am avut rabdare pana acum, sper sa nu ma plictiseasca pe parcurs

coincidenta!

... tocmai am inceput si eu 'faimosul' LOST acum cateva zile , si vreau sa iti spun ca m-a captivat. Foarte tare serialul.
23 Mar 2009, 03:20
daca ai rabdare sa vezi 3-4 episoade nu mai scapi, eram foarte anti Lost acum cateva luni, acum astept fiecare episod cu nerabdare
23 Mar 2009, 04:19
$1 scrie:$2aca ai rabdare sa vezi 3-4 episoade nu mai scapi, eram foarte anti Lost acum cateva luni, acum astept fiecare episod cu nerabdare

stiu ce zici... creeaza dependenta
23 Mar 2009, 09:06
revazut aseara tarziu
Amores Perros. am dat din intamplare pe TVR Cultural si nu m-am mai dezlipit. senzational filmul.
25 Mar 2009, 02:36
Vazut Butterfly Effect III, dragut merita vazut chiar daca se vede ca n-a avut un buget foarte mare, ii dau 8/10
Vazut Killshot, e asa si asa.... merita vazut doar daca n-ai altceva mai interesant,ii dau 6/10
25 Mar 2009, 08:30
vazut JCVD - chiar mi-a placut mult, merita vazut
25 Mar 2009, 08:37
Pana la ora asta ???

Vazut "The Unborn" mai bine ma duceam in padure...
26 Mar 2009, 22:54
la ora aia imi savurez cafeaua si citesc discutii in gashca in loc de presa de dimineata

terminat prima serie din lost ... 4 to go
26 Mar 2009, 23:49
Vazut Butterfly Effect 3. Mare bucurie cand am vazut ca a aparut, mare dezamagire la sfarsit. Primul este cel mai bun...
27 Mar 2009, 09:40
Vazut Easy Virtue cu Jessica Biel - bunicel si mi s-a parut ca Biel a dat viata personajului ei intr-u mod exceptional. Nota 8/10.
Am mai vazut Bride Wars - cu Kate Hudson si Anne Hathaway - o porcarie. Totusi felelor s-ar putea sa le placa. Nota mea e 4,5/10
27 Mar 2009, 21:23
Bride Wars si mie mi s-a parut o porcarie !
27 Mar 2009, 22:39
Cica o sa inceapa Dexter pe ProTv. Am vazut reclama ieri.
28 Mar 2009, 15:14
Slumdog milionaire , cam 7/10, apoi Babylon AD, 6-7/10, deci nu sunt chiar de ocolit!
29 Mar 2009, 21:11
four christmases - comedie romantica, foarte buna. rezultat si mai bun daca il vezi impreuna cu sotia/prietena. nota 9
31 Mar 2009, 00:14
Am vazut si eu in seara asta primul episod din "Dexter" la ProTv. Nu am crezut ca este asa interesant.
Eu am crezut dupa titlu ca trebuie sa fie ceva comedie cu vreun copil sau ceva desene animate.
Nu stiu ce sa fac in continuare. Sa-l urmaresc la televizor sau sa-l dau jos pe tot si sa o iau inainte cu vizionatul?
01 Apr 2009, 22:32
Vazut Ong Bak 2
Bataita si bataie
02 Apr 2009, 17:48
$1 scrie:$2m vazut si eu in seara asta primul episod din "Dexter" la ProTv. Nu am crezut ca este asa interesant.
Eu am crezut dupa titlu ca trebuie sa fie ceva comedie cu vreun copil sau ceva desene animate.
Nu stiu ce sa fac in continuare. Sa-l urmaresc la televizor sau sa-l dau jos pe tot si sa o iau inainte cu vizionatul?
E chiar pacat sa astepti, plus ca baietii te asasineaza cu reclamele. Pauza de pipi

o primim doar de la telecomanda playerului, cand vrem noi, nu de la reclamele lor interminabile, cand vor ei.
Vei savura cele 26 de ep. pe nerasuflate. GARANTAT!
Bafta la vizionare
02 Apr 2009, 17:50
Maine ma duc la Fast and Furious 4, va zic dupa cum e

.
02 Apr 2009, 19:37
... sorry pentru eroarea neintentionata de adineauri. E vb. de 36 de episoade de Dexter, nu de 26.
02 Apr 2009, 20:18
$1 scrie:$2
$1 scrie:$2m vazut si eu in seara asta primul episod din "Dexter" la ProTv. Nu am crezut ca este asa interesant.
E chiar pacat sa astepti, plus ca baietii te asasineaza cu reclamele. Pauza de pipi

o primim doar de la telecomanda playerului, cand vrem noi, nu de la reclamele lor interminabile, cand vor ei.
Vei savura cele 26 de ep. pe nerasuflate. GARANTAT!
Bafta la vizionare

M-am decis.
Urmaresc la televizor cat dau astia si apoi restul le vad pe dvd.
03 Apr 2009, 09:12
sau iti iei un abonament cu dvr, inregistrezi episodul si cand te uiti la el dai ff peste reclame
03 Apr 2009, 09:32
De cata sa iau un abonament la dvr..... mai bine "cumpar" si sezonu 1 din film.
03 Apr 2009, 10:15
Il vedem la Tg Mures. Tu ai carpc, trebuie sa gasim un abonament bun de net sa putem "cumpara" filmul si-l vedem seara la vila

. A, acolo e wireless, ne-am scos

.
03 Apr 2009, 10:37
Nu ne-am scos ca n-am wireless pe el

Da poate iau un usb wireless pana atunci
03 Apr 2009, 12:32
Am "cumparat" si eu aseara sezoanele 1,2,3 din Dexter si-am vazut primele 6 episoade, cum eram in pana de seriale, a picat la tzanc, noroc cu recomandarile voastre