papi, daca au facut, hotii au facut plangere ACUM. Tu nu observi penibilul situatiei?

Intamplarea a avut loc acum 3 luni, in Ianuarie. Nu ti se pare putin cam ciudat?
Faptul ca Becali a stat fata in fata cu hotii nu inseamna nimic, mai ales ca Becali e persoana publica si mai ales ca locul in care au stat fata in fata a fost la el "in cartier".
Uite, pune problema asa: eu ma duc maine la Politie si spun - "numitul Cristi,
papi, cum il cunosc prietenii, m-a talharit intr-o seara din Decembrie 2008. Mi-au fost sustrasi pe aceasta cale 150 de ron. As dori ca el sa fie inchis pentru talharie". Ce se intampla in cazul asta? Pai te cheama pe tine frumusel la Politie sa dai o declaratie. Declaratie in care tu spui "CUM? Eu? E nebun, nu e adevarat!". Si vine
Almanahe si spune: "stiti, eu i-am vazut in acea seara, erau pe la Academie, nu stiu ce faceau, dar e posibil sa se fi intamplat ce a relatat
papi". Ok, acum o sa te tina 29 de zile inchis ca sa dovedeasca sau iti da drumul si esti anchetat in stare de libertate? Ca probe INCA nu au.
Si inca ceva: zici ca e pericol social. Hai mai lasati-ma cu astea cu pericol social, pe Gorbunov si pe Stoica ala de a avut altercatia in Mall i-au eliberat dupa 24 de ore, ei nu prezentau pericol social. Ei erau mielusei! Asta e Justitia din Ro, cea pe care o "apara" Almanahe.