de Maximilian » 16 Dec 2006, 11:26
Hai sa revin si eu cu noutati....sa revenim ontopic. Sper sa nu spuneti ca o alerg...pt ca nu am mai avut prea multe povesti...so:
Ieri eram la un semafor pe soseaua Kisselef(cel din mijlocul bulevardului). A venit tare si a si franat violent langa mine un Hyundai Santa Fe(modelul nou, cu faruri alungite...m-am uitat peste tot, e cam prea noua, nu se gasesc specificatii dar am gasit motorizarile...si ar fi un 2.7 V6 de 185 de cai, si un 3.3 de 242 parca...oricum banuiesc ca era cel de 185 de cai, benzina). Ce sa spun, am plecat bot la bot(eu un pic am ratat startul pentru ca nu am plecat din turatie, abia daca am apucat sa ridic turatia la 2000 de ture la plecarea de pe loc), insa a fost o liniuta...(sper ca nu au fost radare ca imi iau adio de la carnet, dar nu parea sa fie nimic asemanator). A plecat un pic mai tare pe treapta 1, pe treapta 2 am echilibrat situatia, astfel ca la 100 la ora cand am schimbat a 3-a eram bot la bot, a luat-o inainte incet pe treapta 3 la un moment dat, astfel ca a ajuns vreo 2 lungimi de masina in fata mea(adica intre mine si el mai intreau 2 masini-2 masini si jumatate) iar cand am dat a 4-a am inceput sa ma apropii incet-incet de el...(mentionez ca viteza ajunsese la 150!!! la ora...eu personal nu am mai facut asa ceva in oras, din fericire era cam 11 seara, era foarte gol drumul si pt ca era stransa rau treaba am fortat amandoi), ne-am lasat numai cand am ajuns la stop...practic la 150-155 avea cam 2 masini lungime in plus fata de mine, moment cand am franat amandoi.
Apoi a mai venit un semafor (cel de la Victoriei..cum se iese de pe Kisselef), unde amandoi turam motoarele ca sa prindem cuplul la plecare(de data aceasta nu am mai avut nici eu avantajul tractiunii spate pt ca a lui era integrala, tasnea de nu era adevarat), insa intre noi a intrat o Honda Type R(evident condusa de un pustan la cel mult 19 ani, cu inca un prieten in masina, cu moaca de mare smecher). Si eu, si Hyundai i-am luat-o inainte din start pt ca el probabil ca nu a stiut ca masina are si ea o turatie cu care pleci, insa dupa treapta 1 a zburat pe langa noi ca vijelia(ba chiar mi-a taiat mie fata pt ca era o masina care mergea incet mai in fata, iar omul a zis ca isi permite...am pus frana oricum dinainte pt ca ma asteptam la asemenea dobitoc :icon_evil: si l-am lasat sa se duca).
Oricum...a fost foarte palpitant totul...riscant nu pot sa zic pt ca era chiar gol gol drumul, singurul risc pe care mi l-am asumat a fost cel al radarelor...pe care sper sa nu le fi prins. Mi-a placut si tipul cu Hyundai, chair stia sa isi conduca masina si sa dea un demaraj, sa plece bine de pe loc, omul arata a afacerist care si-a scos si el masina la plimbare, era si cu copilul langa el(frate-miu zicea ca nu ar fi purtat copilul centura...dar asta este alta problema).
BTW...nu radeti de mine ca mi-o mai iau de la unul-altul, dar e "challenging" sa te iei cu cineva care chiar are sanse mai mari ca tine sa "fie primul"
Mai are careva povestiri? :icon_biggrin: