se vinde un M 461 restaurat - prin tombola de 50 EUR
http://www.dtrn.ro/forum/viewtopic.php?t=4235
citez mai jos din topicul respectiv
cum am mai spus vanzarea unui M restaurat tine mult de noroc pentru ca cine sa apucat de asa ceva stie bine ca intra multi bani, multe ore de munca,si multa,multa bataie de cap(unde-si aduc aportu si dragile noastre nevestici)
mie imi place mult sa scot astfel de automobile din neant,problema este ca trebuie sa imbin si utilul cu placutu ASTFEL INCAT SA DUC ACESTA PASIUNE MAI DEPARTE,daca as avea un cont in banca "gras" le-as aduna pe toate intrun mare hangar si le-as ingriji gratuit.nu sint afirmatii asa aruncate in vant. cine ma cunoate stie ca nu sant omul care sa vorbesc asa ca sa atrag oaresce simpatii.
DECI:cine vrea sa participe trebuie sa trimita doua plicuri sau sa vina personal cu ele,astfel poate vedea si ce face obiectul acestei actiuni.un plic pe care scrie adresa destinatarului adica eu PANTELIMON GEORGE-BUCURESTI-str.LACUL OLTINA NR.18-sector 5-FERENTARI.
SCRIETI NUMELE EXPEDITORULI IN PLIC PE O FOAIE A4 CU ADRESA NUMAR DE TELEFON SI CATEVA CUVINTE PENTRU A NU EXISTA SUSPICIUNI.
AL DOILEA PLIC SA CONTINA SUMA DE 50 euro PUSA TOT INTR-O COALA A4 SI LA FEL SCRIS NUMELE SI ADRESA PE ACEA HARTIE
ideal este ca in ziua extrageri plicului castigator toti cei care se angreneaza in aceasta actiune sa participe.
si pentru a nu lungi actiunea asa sa O LUNGIM CU LUNILE m-am gandit la un termen limita si anume: 07-03-2009,de ce 07-03 pentru ca pe 8 martie este posibil sa puteti face cadou nevesticilor o plimbare cu un M nou
MASINA VA AVEA SI GARANTIE UN AN
- tonic
- Ford Freak