Prezentari cu masini, poze, biografii, liste
07 Dec 2006, 00:25
Salutare fani FORD.
Ma bucur ca ma descoperit acest club si vreau sa-i felicit pe cei care au avut initiativa acestuia.
Sunt sigur ca voi gasi raspuns la multe dintr-e intrebarile mele legate de bestia mea.
Sunt mandrul posesor al unui Focus TDCI 1.8 100CP. L-am cumparat in Mai, avea 49000km si e fabricat in dec 2003.
Este prima mea masina, deci un fel de prima dragoste... o iubesc si o ingrijesc cat pot de mult.
Ar fi misto daca ar exista sigla CLUB FORD in format mai mare deoarece sunt interesat sa o fac autocolant si sa o pun undeva pe luneta... poate reusim mai multi si facem ceva publicitate forumului.
Drum bun...
07 Dec 2006, 00:42
WELCOME
sa il stapanesti sanatos, fara incidente si cu performante maxime
07 Dec 2006, 00:54
Bine ai venit! Multi-multi km fara probleme si multe bucurii alaturi de frumuseata aia de masina!
Referitor la sigla vezi ca este un topic referitor la asa ceva chiar se fac autocolante, trebuie doar sa te treci pe lista
http://forum.clubford.ro/viewtopic.ph ... &start=280
07 Dec 2006, 01:50
Da frumusete de masina.La multi kilometrii cu ea. Eu zic ca o sa fii multumit de lagerea facuta.Spor la dum! Salutare
:icon_biggrin:
07 Dec 2006, 08:51
Misto masinuta. Sa fie intr`un ceas bun. Sa nu ai incidente neplacute cu ea. Ca o stapanesti sanatos.
Si nu in ultimul rand BINE AI VENIT.
08 Dec 2006, 19:01
cool poza! cool masinuta!
Sa aveti parte numai de autostrada!