ma bag putin in seama aici pentru a va aduce citeva lamuriri:
1. in pagina a 10-a a topicului
viewtopic.php?f=154&t=28406&st=0&sk=t&sd=a&start=180 s-a postat de catre adispan detaliat care sint preturile la hotelui si bufetul suedez care contine urmatoarele:
VARIANTA MENIU BUFET SUEDEZ 75 RONPreparate culinare reci:
• Rulada muschi de porc umpluta cu legume
• Mini frigarui
• Fasii din piept de curcan Orly
• Aripioare cu susan + fulgi de porumb
• Rulada din piept de pui umpluta
• Tarte cu salam de sibiu -svaiter-mere
• Rosii umplute cu vinete+branza burduf
• Ciuperci pane
• Fasii din salau Orly cu lamaie
• Platouri cu branzeturi+telemea
• Salata de cruditati cu sos tartar
• Prajituri miniaturi asortate
• Fructe
• Chifle
Preparate culinare calde:
• Sarmalute cu costita afumata ,smantana si mamaliguta
• Gulas picant
• Muraturi asortate
Apa
Cafea
Sucuri
2. apoi s-a discutat de inchirierea unui DJ cu toate cele pentru a avea muzica si karaoke pentru suma de 1500RON suplimentar. s-a discutat ca daca avem 200 de oameni la petrecere ar reveni de fiecare inca 7,5 RON. cum inca nu s-au strins 200 de oameni si avem numai 117 a trebuit sa renuntam la karaoke si sa reducem banii DJ-ului la 1000RON ceea ce conduce la un cost suplimentar de 8.5 lei/persoana
3. bauturile ar fi de diferenta pina la 100 RON adica de fabuloasa suma de
16.5 RON/pers ceea ce va insemna ca unii dintre noi se vor duce la Metro si vor cumpara pentru petrecere bautura in ziua petrecerii sau cu o zi inainte. acum din cei 16.5 RON se pot cumpara de persoana citeva bauturi... as dori, daca este cineva amabil, sa ne spuna ce bauturi se pot cumpara de 16.5 lei, asa ca mai cautam sponsori pentru bautura;
4. din banii strinsi, in cazul in care nu s-ar fi gasit sponsori, ar mai fi trebuit sa fie facute: stegulete, afise, badgeuri si platite eventualele autorizatii pentru defilare, etc.
5. pina in acest moment nu a fost nimeni care sa fi deschis discutia asta, iar acum cind lucrurile au intrat in linie dreapta, contractarea a fost facuta, etc au inceput micile circoteli (nu ma refer la nimeni direct dar ma simt destul de lezat citindd cele citeva posturi de mai sus) si asta imi dovedeste ceea ce am mai scris: este foarte usor sa dai cu mouse-ul intr-o forma care nu te implica cu nimic contractual dar cind vine vorba de bani si de trecut la fapte...raminem cu vorbele si cu datul cu mouse-ul...
nu vreau sa supar pe nimeni dar pentru o petrecere/agapa un tacim de
25 de EUR/pers mi se pare mai mult decit civilizat (la nunta e undeva pe la 50 - 60 EUR pentru curiosi si necunoascatori si ii rog sa se duca la un restaurant si sa faca aceasta intrebare). si atentie o masa in 2 nu este acelasi lucru cu o masa de 2 din 117 persoane!.
daca am jignit sau suparat pe cineva direct imi cer scuze anticipat si daca credeti ca am fost prea iesit din comun va rog stergeti aceasta "remarca" a mea din acest topic.
oricum anul viitor .... sper sa putem sa fim noi in grupa circotasilor si sa ii lasam pe altii sa organizeze si ia castane, refuzuri, suturi in c*r si palme peste fluieratoare....
va multumesc pentru atentie, ascultare si incredere....
...