Prezentari cu masini, poze, biografii, liste
Răspunde

Re: Focus Negru (nou membru)

20 Mar 2009, 20:58

NU este bombata deloc :) e la fel cum e ce-a originala numai ca sunt acoperite gaurile de la proiectoare... ptr deschiderea capotei.. mi-am facut un sistem dintr-o surubelnita lunga care ma ajuta s-o deschid ;)

20 Mar 2009, 21:05

=)) =)) nu era mai profi sa iei un cablu ceva de genul celui de la frana de mana sau frana de bicicleta si sa-l tragi pana in habitaclu iar acolo sa-ti pui o maneta care sa-ti faciliteze deschiderea din interior? :-"
Stai cu surubelnita dupa tine :D

20 Mar 2009, 21:25

frumos focusel, cred ca ar da mai bine pe el niste jante si folie pe geamurile fata..

20 Mar 2009, 23:47

nice car!

20 Mar 2009, 23:49

Caterinca treaba cu surubelnita, banui k e o solutie provizorie pt vreo inventie.
In rest numai de bine.

20 Mar 2009, 23:50

mda cam aiurea treaba cu surubelnita...poate reusesti totusi sa gasesti alta solutie...numai bine!

21 Mar 2009, 00:04

frumoasa treaba a iesit domnu =D> , ai avut un pic de munca dar a meritat. spor la treaba...pe viitor. ;)

21 Mar 2009, 05:12

Ms de propunere.. cu cablu.. dar prefer sa raman cu surubelnita :)) m-am gandit la o solutie automatizata.. dar asta consta in schimbarea sistemului .. :) ink e in garantie.. totusi... ... Referitor la jante.. am dinalea de focus . pe 16` :) nu le pun ink... sunt noi noutze si trebuie sa le vopsesc o culoare sa-mi placa... Folia... ce sa zic.. am avut si pe fatza sunt 85% ... dar urmeaza in curand alea de 97% .. cele mai negre .. ... in fine nu mai inteleg nimic :))))))))) acum am ajuns acasa... sunt un pik mai mult turmentat asa ca . cei interesati de masina asta... or sa afle mai multe.. maine.. sambata 21.03 B

21 Mar 2009, 10:55

Morning.. deci sa revenim la ce am scris aseara, Eu urmaresc ca in viitorul apropiat masina mea o sa fie neagra completa:) deci ma gandesc ca jantele acelea de focus Y sa fie negre .... voi ce parere aveti? putetzi sa-mi datzi un sfat? si. ink o rugaminte mai as avea la voi... mai am o cheie "briceag" si am nevoie de o lama bruta.. are cineva? (banuiesc ca se gaseste pe undeva pe forum... dar nu prea am timp sa-l iau la puricat pe tot)

21 Mar 2009, 11:35

Pun si poze cu bara inainte sa fie vopsita.. scze ca le pun dupa ce deja stiti cum arata finalizata.
FiÅŸiere ataÅŸate
Image(138).jpg
Image(137).jpg

04 Apr 2009, 23:18

In seara asta cand ma retrageam la barlog... dupa o zi intreaga de munka, m-a oprit politia... de ce? ptr ca aveam toate geamurile negre... le-am dat actele cu gandul c-o rezolv cu ei.. nu sunt primii.. si ce sa vezi ca n-am rezolvat-o deloc.. am ramas fara talon :((((
.. Acum.. Amenda..(n-o platesc.. ca n-am platiti nici1 ) , Puncte, Mers la RAR... si pe urma politie sa-mi iau talonu`

06 Apr 2009, 20:40

destul de naspa, de obicei mergea cu o ,,atentie,,
..sa ne tii la curent cum recuperezi .. talonul

06 Apr 2009, 20:48

nasoala treaba domnu...

06 Apr 2009, 21:29

Solutia legala ar fi: Dai folia jos ... te duci la RAR.... dupa care.. la politie sa-ti recuperezi talonu`
Dar eu fac altfel... Nu dau folia jos.. sun pe bogdan de la rar.. ma duc acolo cu o atentie... iese unu` se utia la seriile de pe masina.. imi pune stampila pe dovada de la politie.. merg la leasing.. imi iau imputernicire .. si ma duk la politie sa-mi iau talonu` :) toata treaba vr-o 3 mil..

07 Apr 2009, 20:24

totusi, foliile astea nu se pot omologa rar..?

08 Apr 2009, 00:10

nu sunt.. :) si daca imi iau omologare.. iau doar ptr spate .. tot n-am facut nimic. Am eu o obsesie cu geamurile negre...:)

08 Apr 2009, 08:08

costisitoare obsesie :P

08 Apr 2009, 14:14

reviziile sa le faceti cu totii la alexandria ptr. ca este ieftin

08 Apr 2009, 17:20

oftopic: Ultimul post e genial. Nici nu e primul lui post!

08 Apr 2009, 19:50

$1 scrie:$2eviziile sa le faceti cu totii la alexandria ptr. ca este ieftin

Ce treaba are revizia?:))))))))))))))))))

08 Apr 2009, 20:00

$1 scrie:$2
$1 scrie:$2eviziile sa le faceti cu totii la alexandria ptr. ca este ieftin

Ce treaba are revizia?:))))))))))))))))))

:-?? :-??

Re: Focus Negru

09 Apr 2009, 20:49

Adaug cateva poze cu jantele si cu folia pe geamuri.
FiÅŸiere ataÅŸate
Image046.JPG
Image052.JPG
Image090.JPG

23 Apr 2009, 01:05

Back cu noi detalii despre talonul meu. Deci sa va explic.. Am fost la R.A.R., am rezolvat-o intr-un fel mai aiurea, m-au pus sa-mi dau foliile de pe fata jos, Am fost la leasing.. mi-am luat imputernicire si cand am ajuns la politie (udriste) ia talonul de unde nu-i... :) deci mie mi-a luat talonul cei de la ILFOV... si in 2 saptamani si ceva n-a avut timp sa ajunga talonul de la Militia Ilfov la Militia Bucuresti. Penala faza zic eu.. Plus ca mi-a zis tipu` ala. sa incerc vineri sau daca nu.. de luni:)

24 Apr 2009, 20:30

naspa sticletii astia.. dupa ce recuperezi talonul pui folia la loc ? :D

24 Apr 2009, 22:06

nasol rau

24 Apr 2009, 22:28

Deci te-ai lămurit cum e cu foliile astea de șmecker pe față ;)
S-a spart ulciorul.

Cât despre faza cu recuperatul talonului e tipică problema la noi.

25 Apr 2009, 02:05

$1 scrie:$2aspa sticletii astia.. dupa ce recuperezi talonul pui folia la loc ? :D

Evident ca da:D

25 Apr 2009, 02:09

$1 scrie:$2eci te-ai lămurit cum e cu foliile astea de șmecker pe față ;)
S-a spart ulciorul.

Cât despre faza cu recuperatul talonului e tipică problema la noi.

:) De cand am masina.. am avut-o neagra.. acum ca imi ia talonu` odata la .. x luni sa renunt..?:) NUUUU!

Nu am avut timp zilele astea ca o montam dinou.. sper ca pana pe 01.05 sa ii pun folia inapoi plus un polish serios...

25 Apr 2009, 08:30

eu unu cand trec pe langa militieni imi dau geamuirle fata jos, pana acum in 6 luni n-am avut probleme si sper sa n-am in continuare :D . Oricum odata ce iti pui folie nu mai poti sa renunti la ea, devii dependent :D .

25 Apr 2009, 20:47

eu saptamana viitoare sper sa reusesc sa ii fac o programare pentru folii si alarma..
Răspunde