de rageahollic » 27 Oct 2006, 19:50
Pai cam asa e. Sunt probleme cu bara din fata, nu are acceleasi prinderi bara de ST cu cea de serie. Trebuie adjustata la prinderi si in laterale la pasajele rotilor. Un "meserias" se pricepe sa o puna, dar o sa transpire un pic pentru asta :icon_biggrin: , insa efectul vizual nu se compara. In ceea ce priveste bara din spate e MANUSA, nu trebuie modificat nimic, am ramas si eu surprins cand am facut proba inainte sa o vopseasca baietii. Au mai fost probleme la comandarea bandourilor (partile negre care se aplica peste bara din spate) ca au luat un cod gresit cei ce au facut comanda, si la bara din fata proiectoarele s-au montat destul de greu pt ca vin seprat. Sunt cateva provocari insa rezultatul final eu zic ca merita...
In ceea ce priveste BDT-ul, sunt destul de plictisiti sa stea sa caute detalii despre cum si ce trebuie facut. Eu am lucrat cu un service de la mine din vs, cu multe insistente sa nu greseasca ceva la comdarea pieselor. :icon_biggrin:
Oricum de ceva vreme sunt in Bucuresti asa ca poate ne vedem pe la vreo intalnire a membrilor...in rest...toate cele bune!
Frod Mondeo, 2.0l TDCi, 145 HP (dupa remapare), 2003, ST Look