de Maximilian » 08 Dec 2006, 19:06
Pt ca traim in Romania. Chiar, de la restaurant imi spun sa le tai rotile(rotile masinilor clientilor lor!!!!!!). Eu din pacate sunt un tip destuld e civilizat, nu sunt adeptul unor asemenea chestii, mai ales ca dupa ce pleaca aia de acolo tot in fata casei mele vor fi masinile mele, si nu vreau sa le gasesc lovite. Asta este, strangem din dinti, si cu putin noroc plecam din aceasta tara, sau cu mult mai mult noroc se vor schimba oamenii...desi e greu de crezut. De asemenea, daca eu imi las masina unde nu trebuie(pt ca nu am unde sa parchez) sansele sa o gasesc zgariata/lovita sunt mari. Cel mai urat am patit-o pe langa Calea Victoriei, pe o straduta perpendiculara(este aceeasi cu strada unde se fac pasapoartele, nu mai stiu cum se numeste). Era o gorila din asta imputita, un analfabet de bodyguard care s-a dat mare la o tipa, iar cand a aflat ca era sefa lui s-a cacat pe el.
Si ce sa faca, se ia de mine ca parcasem in fata parcarii lor(dar nu blocam nimic), insa eu eram in masina, asteptam sa iau vina un client sa livrez niste banda de aluminiu. Eu i-am spus frumos sa isi vada de treaba, ca sunt in masina, m-a luat evident cu multa smecherie la pertu(el era in timpul serviciului, iar aia era treaba lui...deci se presupunea ca tonul si stilul de vorbit ar trebuit sa fie respectuoase..eram si cu Dacia, ce e drept...dar totusi...), eu i-am spus frumos ca astept, ca nu e cazul sa faca pe marele sef pe acolo ca pana la urma e un portar acolo, s-a mai sesizat unul, a iesit smecher ca ce, ca ma dau eu mare, ca vorbesc eu si ca ma ia gura pe dinainte, ca ma bat, la care am urcat in masina, am iesit de acolo, am mers un pic inainte, am bagat marsarier si am dat blana in spate...pt ca 50 de metri mai jos era firma(pe drum...ei erau pe mijlocul drumului ca smecherii) spre ei , au sarit din drum, mi-am facut livrarea, la intoarcere mi-am bagat scule in natiile lor de goriloi prosti facuti gramada, am aratat degete si am demarat suparat...dar frustrarea e mare, cand meritau sa vin cu cativa oameni sa le dau ce merita. Adica bataie grava, insa...ce sa facem, vrem civilizatie, suntem civilizati si ne calca altii in picioare!! :icon_evil: