Discutii libere/forum

pompa presiune spalat masina

ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !

Moderator: Automatistul

pompa presiune spalat masina

Mesajde Younick_wlf » 12 Apr 2009, 18:42

Salutare,
dupa cum scrie in titlu as dori sa aflu de unde pot sa achizitionez o pompa cu presiune pt. a putea spala masina la curte cand merg la tara.Mentionez ca as dori ceva care sa poata fi alimentat dintr-un rezervor sau ceva(un recipient cu apa) din care sa traga singura,iar ca sursa de energie sa se alimenteze de la priza.Astept pareri ca m-am saturat de cozile de la spalatorie!!!
Younick_wlf
1nsane Member

Maşina: Ford FOCUS 3 Hatch, 2017

Re: pompa presiune spalat masina

Mesajde Mircea Maximg » 12 Apr 2009, 19:11

Aparatul de spalat nu trage singur apa ci trebuie legat la apa sub presiune retea sau hidrofor . Aparatele pt amatori au doar 100 de bari . ca si al meu . Aceasta presiune nu curata cum ai vazut la spalatorie .... te ajuta mult , cureti bine cu presiune prin toate locurile dar fara sa pui mina pe burete si sa freci ....nu se poate . Nici cele mai scumpe la 150 de bari tot nu reusesc sa faca ce face acela profesional . Totusi pt acasa este super bun . Eu dau cu jet pe masina , cum fac si cei de la spalatorie , apoi bag buretele si un sampon mai bunut (!) dupa care clatesc cu jet . Sincer eu sint multumit , este muuuult mai bine decit cu furtunul . Ar mai fi o problema . Vezi ca apa de put este foarte calcaroasa si daca ai o culoare mai ciudata la masina , ramine patat , indiferent ce sampoane si alte smecherii folosesti . ( patat inseamna cu dire ! )
Eu mai folosesc un aspirator ( poza ) la care se scoate coada ( si se schimba peria ) pt a fi folosit la masina . Nu incerca cu panarame auto la 12 v ca te enervezi degeaba .
Fişiere ataşate
aspirator.jpg
aparat de spalat cu presiune.jpg
Drumuri bune la toata lumea !
Mircea Maximg
Member

Maşina: Focus 1 2003 / Mondeo 3 2006

Mesajde Younick_wlf » 12 Apr 2009, 19:34

Si tu de unde l-ai luat pe al tau???
Younick_wlf
1nsane Member

Mesajde Younick_wlf » 12 Apr 2009, 19:37

Aaa si am uitat de pret ca e si el important...nu uita sa imi zici
Younick_wlf
1nsane Member

Mesajde Mircea Maximg » 12 Apr 2009, 21:10

$1 scrie:$2aa si am uitat de pret ca e si el important...nu uita sa imi zici
Aparatul de spalat din Metro Bucuresti , parca 3, 6 mil . Vezi ca unele sint facute in China unele in Germania ...scrie pe cutie . Eu am luat de Germania :D .
Drumuri bune la toata lumea !
Mircea Maximg
Member

Maşina: Focus 1 2003 / Mondeo 3 2006

Mesajde zangaby » 13 Apr 2009, 09:07

Eu am vazut aparatul si in oferta de la Praktiker, e oferta la toata gama acum .
MiniTutoriale

Esti prost si vrei sa te remarci? Aprinde proiectoarele!
Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceata!

Respect colegilor care semnalizeaza prezenta echipajelor de politie.
zangaby
Gold Member

Maşina: Ford Mondeo MK4

Înapoi la Discutii libere/forum