Sierra Blue - Ford Sierra Ghia 86 2000cmc Sport
Sunt proprietarul unui Ford Sierra Ghia 86, 2000cmc carburator, elemente sport din fabrica. Masina are 200.000, iar printre optiuni se numara: geamuri electrice fata, computer de bord, trapa, eleron, spoiler, oglinzi electrice, inchidere centralizata, antena electrica (trebuie schimbata), scaun sofer reglabil pe inaltime etc. Anvelopele sunt pe 14". Am carburator si filtru aer dacie berlina (puterea maxima e pe la 3500rpm - dupa o turez degeaba). Ar trebui sa prinda 180km/ora. Cu modificarile facute am mers cu 150 si mai putea pana la 160-170. Consumul in oras este de 9-10 la suta. In ceea ce priveste puterea, cred ca are in jur de 80 (in loc de 105). Supernovele nu prea imi stau in cale (ce-i drept nu sunt un adept al "intrecerilor", dar i-am masurat de cateva ori puterea motorului). In ceea priveste problemele... tabla: praguri - are si praguri false sport, putin aripi spate (deasupra rotilor), bara spate crapata si stop stanga crapat (bara si stopul crapate dupa ce a intrat o tipa cu un tico in mine - nu are rost sa va povestesc despre "V"-ul pe care il avea Tico in fata dupa coloziune). Are nevoie de baterie dar nu-i cumpar pentru ca o vand... sper
Sper sa imi iau tot o Sierra.

-
wizzard - Sierra Fan
- Maşina: Ford Sierra, 1992, 2.0, 120CP