Salut.
Pai ATV-ul l-am dat aici
http://www.atv-de-vanzare.ro.
Am pus anuntul la "plezneala" sa zic asa. Ma uitam intr-o seara in jurul orelor 20.00 pe anuntul dat aici pe club ford si am vazut ca deja scazusem 300 eur la pret in 2 luni si nu intreba nimeni de el, am luat datele tehnice, pozele si pretul de 2.200 eur (trebuia sa zic 2.500 eur, dar daca am vazut ca nu intreba nimeni de el am zis sa merg tot pe 2.200 eur ca pe club ford - mare prostie ca luam 2.500 eur daca ceream dar, deh...) si le-am pus pe site-ul de mai sus.
Dupa ce am pus anuntul la vre-o 20 de minute m-a sunat cineva din BV care ma intreba "daca mai e valabil anuntul" si a zis ca revine a doua zi cu un tel ca atunci nu are toti banii, apoi la inca 15 min m-a sunat cineva de la MM sa imi spuna ca vine sa il ia in urmatoarea duminica! Mi-a pus un avans de 200 eur in cont si ... asta a fost tot!
Nu am avut probleme cu banii (mai mari decat majoritatea romanilor, bineinteles) nu din cauza asta l-am dat. Sincer, am momente cand imi lipseste, ma invatasem cu el.
Motivul vanzarii a fost ca voiam sa imi iau si eu alta masina mai noua, fapt care sa si intamplat intre timp.
Ca pret, ce sa iti spun: tu stii exact ce vinzi si daca e ok pretul.
Eu am dat ATV-ul cu 2.200 eur; avea 2.050 km, era 4x4, avea carte de identitate, numere, ITP valabil, asigurare, etc si facea acum in mai 2 ani. Eu am avut grija de el si pe om la incantat asta.
O sa pun si la rubrica atv-istilor ceva poze din vara trecuta cu ATV-ul.
Cu respect.