Ok! Va ca sunt persoane interesate sa facem o masa in "regie proprie".
Iata cum vad eu lucrurile , la modul practic ( si ideal in acelasi timp

):
In primul rand trebuie sa stim daca patronul vilei ne lasa sa ne preparam singuri mancarea ,
deaorece din experienta proprie , ei se cam codesc fiinca pierd mult din profitul ce
presupune servirea cu produsele din restaurantul propriu.
Daca sa zicem ca e de acord , atunci ar fi de preferat sa avem marfa deja luata , asta
daca vom face peste si mici. Scrumbie cu adevarat proaspata nu se gaseste mereu
( alba , fara sange in ochi sau branhii ) asa ca poate fi cumparata din timp , curatata si congelata.
La fel la mici , trebuie sa stim ce cumparam , sa mai fi mancat din ei.
Bauturile si paine se poate lua de la tg. mures , mancarea se poate aduce cu masina in
lazi frigorifice.
Pe 2 mai nu stiu daca gasim ceva bun si proaspat prin supermarketuri la Tg. Mures.
Pana venim noi de la defilare , putem ruga bucatarul vilei sa friga pestele , urmand ca noi
doar sa supervizam ca saramura sa aiba specificatiile "retetei originale" iar micii sa fie bine patrunsi.
Bineintelea , pt. efortul depus o sa-i dam 50-100 lei.
Ochiometric , daca doresc 40 persoane , ar costa cam:
- 10-12 kg peste = 12x15 lei = 200 lei ( inclusiv condimentele)
- 120 mici + ceva pulpe pui = 150 lei
- bere + sucuri = 100 lei
- paine + mustar = 50 lei
- bucatarul + fetele ce servesc = 100-150 lei
TOTAL = 600-650 LEI , adica cam 15-17 lei /pers.
Bineinteles , ca fiecare poate aduce de acasa un PET de vin, o visinata , o palinca etc.
Daca acest lucru e si realizabil , asta e alta poveste ......

Focus II, an 2008, 1,6 benzina ti-vct , 115 cp. VIN : WF0PXXGCDP8C50075
Tot inainte , ca inainte era mai "bine" ...!