incearca sa ajungi la canal d'amour, la 10km de acharavi( nu imi aduc aminte numele statiunii ) este bestial peisajul. viziteaza si statiunea acharavi.. pe malul marii sunt cateva terase unde mananci cat te tine stomacul si nu lasi o avere.. au niste caracatite de-a dreptul delicioase.. vinul casei la fel este bestial.. cand ajung acasa, sa ma uit ca parca mai am o harta cu insula corfu.. sa vizitezi palatul printesei Sisi, si sa vezi acolo o adevarata religie pt Achile (achilyion parca

) sa te duci la laguna albastra.. e criminala zona.. sunt multe de vazut.. Paleokastritsa este scumpa ca la balamuc.. mancat un piept de pui cu cartofi si baut o bere 35 de euro

iar pieptul de pui era ca o felie de paine "french Toast" ... ( o singura persoana sa se inteleaga)
cat despre traseu.. bulgaria- grecia- si trecut cu vaporul pe insula.. dar numai tin minte exact pe unde.. eram pasager

cazare poti gasi in multe locuri, depinzand unde vrei sa mergi in corfu.. sud, nord.. pune degetul pe harta si pleaca
cum spuneam , fata de paleokastritsa, acharavi chiar e misto si ieftin.. taverne cu 2 euro cocktailul .. mai-thai, sex on the beach.. ce doreai tu.. daca prindeai si happy our mancai si beai ca un adevarat.. eu am stat mai tot timpul "trotil" .. mai putin cand luam scuterul (15-20 eur / zi ) si trebuia sa fiu lucid.. in rest... seara sunt la terasele lor, seri grecesti.. si bei si mananci ce poftesti..
singura lucru ce il recomand, nu merge acolo din iunie pana in august! Vei muri de caldura. eu am fost in mai si era apa super calda, iar vremea fantastica..