de Oklahoma » 15 Apr 2009, 12:34
Referitor la anuntul dat mai sus , daca deranjeaza pe cineva ceea ce am spus , rog un moderator sa scoata comentariul meu sa nu cumva sa nu se supere lumea.
Referitor la problema vanzatorului (adica eu) aceeasta este in felul urmator , nu vand un set de jante bune rele pe nimic , atat timp cat nu ma deranjeaza sa le tin si nu-mi cer de mancare.
Daca cineva vrea mocangeala rog sa nu ma contacteze , daca vrea sa negocieze dupa ce stabilim un pret , rog a nu ma deranja (iar referitor la persoana care a incercat sa negocieze dupa ce stabilisem pretul nu am dat nume si nu am indicat pe nimeni ,chiar nu mai coneteaza , a fost un simplu comentariu).
Referitor la problemele jantelor , acestea NU sunt noi , au fost pe masina au urme de pietresau altele.
Eu nu le vand la pret de nou si nici nu cred ca a fost cineva care sa ceara un pret si sa nu dau pe mail pozele pentru a vedea problemele jantelor.
Personal nu ma intereseaza sa fraieresc pe nimeni , piata este deschisa celor care doresc sa cumpere si chiar si celor care doresc sa vanda .
Ma repet , daca deranjeaza pe cineva mesajele pe care le dau apasati butonul de Denunt si rog un moderator sa scoata tot ce am scris , totusi cred ca este un drept la replica si un drept la o parere.
Oricum Paste fericit tuturor utilizatorilor de autoturismelor FORD si nu numai .
Poate o sa ne cunoastem in mai la Tg Mures