$1 scrie:$2alut,
M-am hotarat in principiu sa pun folia la voi, dar mai am cateva detalii pe care vreau sa le clarific :
-
pretul inteleg ca este 600 RON toata masina ( Ford Focus 2 hatchback) ?
- se demonteaza geamurile ? - este unul din motivele pentru care am ales oferta asta si de-aia insist sa fiu sigur ca le demontam.
- se pot lipi acele abtipilduri cu autorizarea si gradul de inchidere al foliei pe interior ? ... adica nu as vrea sa fie puse sub folie ca sa se vada din exterior. Sper ca m-am exprimat corect

- putem face programarea intr-o sambata dimineata sau in timpul sapt dupa ora 17.00?
sal.vad ca ai facut o alegere buna .
dupa cum am mai spus eu(autovad srl) pun folie DOAR cu geamurile date jos pt ca calitatea montajului acesta este cu mult mai calitativ decat prin metoda cealalta.
deasemeni mai avem si clienti care doresc fara sa demontam geamurile si aduc pe un prieten ce monteaza la EXPERT DETAILING prin acest mod.
2.in privinta timbrului rar esti pe aceeasi unda cu mine.mie personal nu imi place sa pun acel timbru sub folie ci pe autorizatie(autorizatia este o foaie tiparita ce se completeaza cu date despre masina si are are acolo o rubrica " serie timbru r.a.r." .Acolo ori se completeaza seria de timbru r.a.r. ce a fost pus sub folie ori se aplica acel timbru rar acolo.
in ambele cazuri autorizatia este valabila.eu pe masina mea nu am aplicat timbru rar sub folie.
deci nu este nici o problema.
cat priveste programarea se rezolva la un tel.se poate atat in cursul sapt cat si sambata dar cel mai bine este sa imi dai un tel sa stabilim.
toate bune.