ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

Re: Pe cine am vazut in trafic?

13 Apr 2009, 14:00

$1 scrie:$2and am facut dreapta pe aleea care da in Pieptanari am crezut ca ma urmaresti :D. Oricum, mi-a facut placere, din pacate eram doar in vizita prin zona dar sper ca o sa reusesc sa ajung la o intalnire a clubului, poate data viitoare cand ne vedem o sa am si sticker.

si eu vorbeam cu prietena mea ca ai putea avea impresia asta. ai luat-o pe toate scurtaturile posibile, aceleasi locuri pe unde o luam si eu :)

am mai vazut saptamana trecuta, acum mi-am adus aminte un mondeo turnier verde inchis parca ( a virat dreapta de pe Rm. Sarat pe Istriei. am incercat sa dau flash, dar era un logan intre noi :D avea B XX DHO parca...

L.E. Patrick se pare ca era victima :)

13 Apr 2009, 17:50

fiesta neagra NT xx GNU pe calea floreasca, la genin... care esti shaormar sef? :D

13 Apr 2009, 22:06

B-69-KYJ, in parcarea Real - duminica seara.

14 Apr 2009, 13:34

Azi in jurul orei 10:00 o fiesta ST albastra cu dungi albe parcata in otopeni, am trecut prea repede ca sa apuc sa ii vad numarul, dar avea lipicios-ul pe partea stanga!

14 Apr 2009, 15:34

Ieri in parcare la plaza romania subsol un KA bleu cu numar gen GGE si sticker.

14 Apr 2009, 18:13

Azi ora 16 ....
FiÅŸiere ataÅŸate
Mondeo clubford.jpg

14 Apr 2009, 20:06

un focus B XX MTZ

15 Apr 2009, 09:36

$1 scrie:$2zi in jurul orei 10:00 o fiesta ST albastra cu dungi albe parcata in otopeni, am trecut prea repede ca sa apuc sa ii vad numarul, dar avea lipicios-ul pe partea stanga!

sal , eu sunt B-74-RAZ , fost B-97-UXM , in otopeni e jobul meu , acolo o vezi zi de zi de la 9 la 18 :)

15 Apr 2009, 12:46

$1 scrie:$2iesta din CT a lui Daniela in trafic (cu tot cu stapana), am mers pe aproape de la Obor pana la iesirea din pasajul Muncii.
Am claxonat-o scurt cand am trecut prin dreptul ei, dar eu eram incognito :D , intr-un Golf V...

Mai...eu nu stiu de unde ma cunoasteti voi pe mine ca eu nu prea va "deosebesc"....ca n am mai fost demult la intalniri...chiar nu stiam cine esti :D...credeam ca te-am stanjenit cu ceva....ma duceam acasa la Cta dupa o lunga convalescenta in casa :-S

15 Apr 2009, 13:26

ai ajuns vedeta :))
Ultima oară modificat de DGAlexandru pe 15 Apr 2009, 13:31, modificat 1 dată în total.
Motiv: Fara QUOTE pentru mesajul anterior.

15 Apr 2009, 15:56

Azi am vazut o Fiesta albastru deschis(nu stiu cum se numeste culoarea) parcata in spatele autogarii militari. Avea numar de gen B12345. Eu eram in autobuz veneam de la VL. Deh mi-a expirat RCAul :))

15 Apr 2009, 21:02

Vazut pe Boogy pe la 20:30(+/-) pe la Favorit, eram parcat.

15 Apr 2009, 23:58

un C-max cu 2 stickere pe bd timisoara Bxx RJH (?) flashuri, avarii, nici un raspuns :)

16 Apr 2009, 09:24

Mondeo sedan b-13-BLN pe soseaua pipera de dimineata. A oprit la covrigarie. Avea suport de numar club ford.

16 Apr 2009, 10:27

:d Eram cuminte nu?:))
Vazut ieri in Ploiesti Ka albastru cu stiker in geamul lateral spate,nu mai tin minte numarul.Masina foarte ingrijita....

16 Apr 2009, 16:52

Scorpio argintiu, B 10 URJ pe Doamna Ghica, ora 15:10, miercuri (ieri), sticker în dreapta, pe portbagaj, foarte elegant :PD. Am zâmbit domnului cu ochelari de la volan când m-am băgat în faţă, din păcate eram cu C4-le şi n-am sticăr ClubFord pe el, deci tocmai am fost considerat psihopat :D

Carele eÅŸti? :D

16 Apr 2009, 18:07

$1 scrie:$2d Eram cuminte nu?:))

M-a facut atent sunetu specific boogymobilului :D

16 Apr 2009, 18:28

Puzderie de focusuri astazi pe DN1. Niciunu' cu sticker :(.

16 Apr 2009, 21:00

Azi pe la 7 o fiesta neagră cu sticker b- yuj sau ceva pe Iuliu Maniu. Ne-am salutat, nu știu dacă s-a prins exact ce și cum.

16 Apr 2009, 21:05

Virtutii, ora 19:30 aprox , vazut FF hatch B 01 APK, suporti de numar de club ford insa fara lipicios. Cu o super reclama la cauciucuri vredestein in loc de vopseaua originala? - parea masina de firma.
L-am semnalizat scurt din avarii, insa era prea concentrat sa vorbeasca la telefon.

16 Apr 2009, 22:09

l-am intalnit si eu la o anume locatie de pe energeticienilor. mi-a spus ca suportii ii are de la viper, si ca nu prea are timp sa dea pe forum.

pe de alta parte, undeva pe o strada din sectorul 4, isi face veacu in apropiere de o statie de troleu, un ff2 hatch b95wey, insa abia de curand l-am vazut si cu lipicios.

18 Apr 2009, 19:47

$1 scrie:$2 09 TED
BUC - PIT ..vineri pe la 4 si ceva... avea cam 160, mergeam linistit cu 120

Acum am gasit si eu topicul asta sa vad daca m-a vazut cineva...
Si eu mergeam linistit :)) :P Scuze k n-am apucat sa vad lipiciosul :D

18 Apr 2009, 19:50

$1 scrie:$2zi prin Vatra Luminoasa pe Str. Ghe. Folescu un New Mondeo alb B 09 TED cu sticker --->

Imagine

Si eu sunt vedeta :D mi se face poza ;;) App... acolo locuiesc :D ( daca vreti sa mi-o zgariati vreodata :)) )

18 Apr 2009, 19:58

Stai linistit ca noi nici nu trebuie sa ne deranjam. Se gasesc destui alti binevoitori care nu au nici o treaba nici macar cu internetul.:))
Da-pai cu clubul nostru. :D

18 Apr 2009, 20:15

Ah uitasem... am venit si eu aks de Paste... si surpriza... in Galati... ma claxoneaza un C-Max :D am ramas uimit ca exista membrii si aici. Prima oara nu stiam ce s-a intamplat... apoi mi-am dat seama... knd m-am uitat mai atent, ca avea sticker :D N-am apucat totusi sa retin numarul. Daca se recunoaste persoana ar putea da un semn :D
P.S. Scuzele de rigoare pentru ochelarii de manelist pe care ii purtam la acel moment :P

18 Apr 2009, 22:05

Cred ca toti avem o pereche de genul asta care zac prin masina pentru cazuri de urgenta :D

19 Apr 2009, 10:59

Aseara urca dealul la Mitropolie , desi era interzisa circulatia , un focus B 46 BXV ..... Avem coleg preot sau politist ????

19 Apr 2009, 16:22

vineri pe DN1 de la saftica pana la tancabesti IF 03 NRJ, focus 2 sedan albastru. am claxonat, era sora mea la volan, dar nimic..

19 Apr 2009, 17:02

azi 19 aprilie la paralela 45 m-am salutat regulamentar cu radu_v8

19 Apr 2009, 17:17

$1 scrie:$2irtutii, ora 19:30 aprox , vazut FF hatch B 01 APK, suporti de numar de club ford insa fara lipicios. Cu o super reclama la cauciucuri vredestein in loc de vopseaua originala? - parea masina de firma.
L-am semnalizat scurt din avarii, insa era prea concentrat sa vorbeasca la telefon.

$1 scrie:$2-am intalnit si eu la o anume locatie de pe energeticienilor. mi-a spus ca suportii ii are de la viper, si ca nu prea are timp sa dea pe forum.

Da, e masina de la APCO, importatorul Vredestein ;) A cerut singurel suporti inca de la prima tura, si mai au pe o Fiesta.
Răspunde