Nu e radar fix, dar cred eu ca merita toata atentia!
In jud. Valcea e de ceva timp un Logan albastru inchis la culoare, care are montat un radar mobil pe el dar nu stiu exact ce model, adica are o cutie montata pe bara din fata de zici ca e cabestan si mai are o cutie mai mica pe bord!
Ideea e ca Bellu il detecteaza foarte tarziu, numai dupa ce ai trecut deja de el (te ia numai din spate) si cand e prea tarziu!

L-am intalnit deja de 3-4 ori in trei saptamani pana acum, pe trasee diferite in jud. Valcea. Eu am deja 4 puncte si 380 RON amenda

si sper ca ieri sa fi scapat. De-abia am reusit sa reduc pana in 50 - 60km/h, de la 80 - 90km/h cand am trecut pe langa el.

E mult prea din scurt ca sa ai timp sa mai faci ceva. Si detectoru nu face mai mult zgomot decat la un Peco. In Logan e un politai care te ia cu radaru si te da prin statie si la un km te opresc colegii sa te felicite!!
Ca semne de identificare: Logan simplu albastru inchis, cu nr. de B parca (daca il mai intalnesc o sa ii notez si nr.), are folie neagra pe geamuri, si pe luneta in spate in partea stanga lipit un portret/tablou cu o banderola neagra pe un colt ca cele de la inmormantare. Banuiesc, ca poarta doliu vreunui coleg.
Aveti mare grija ca e jale!!