Subiecte si Liste care nu mai sunt in actualitate
10 Dec 2006, 23:45
O mica lista de cumparaturi:
Smilgher
Grund
Vopsea
Material antifonare
Diverse elemente interior
Filtru aer
Filtre benzina
Filtru Ulei
Ulei Motor
Ulei Cutie x2
Placute frana
Saboti frana - banuiesc si eu ca are tambur pe spate
Coliere
Furtune
Fire
Fise
Bujii
Curatat carburator
Reglat carburator
Platina
Capac delcou
Reglat aprindere
Apa distilata
Antigel
Lichit servo ? - nu stii niciodata
Cauciucuri
Am impresia un geam
Chedere
Silicon
Produse curatat tapiterie
Curele alternator
Curea distributie + intinzator
Segmenti
Cam asta e o lista facuta in graba..
13 Dec 2006, 15:24
Deci ramane stabilit pentru ora 15:00 sau 16:00?
Si daca vreti ramane valabila propunerea cu ceaiul, cafeaua etc at my place

ccasion14:
13 Dec 2006, 15:43
$1 scrie:$2eci ramane stabilit pentru ora 15:00 sau 16:00?
Si daca vreti ramane valabila propunerea cu ceaiul, cafeaua etc at my place

ccasion14:
deci io zic ca ora 15:00 ii coafeaza pe cei mai multi, si zic asa sa ramana; cit despre o cafea la tine, io mi-s very heapy
13 Dec 2006, 16:13
Cafea at your place? :icon_eek: Speram palace ,ca suntem multzi :icon_biggrin: Sincer imi convine mai mult ora 16,dar hai sa fie 15:30 ca sa fie intre?

Daca sunteti mai multi cu orele 15 atunci am sa ma conformez

Bafta
13 Dec 2006, 16:44
Pana la urma la ce ora ramane ca eu de dimineatza ma duc sa imi curat injectoarele si sa imi fac aprinderea, => la ce ora ne intalnim ca sa stiu la ce ora ma trezesc
13 Dec 2006, 16:48
$1 scrie:$2ana la urma la ce ora ramane ca eu de dimineatza ma duc sa imi curat injectoarele si sa imi fac aprinderea, => la ce ora ne intalnim ca sa stiu la ce ora ma trezesc

la ora 15:00 e "startul" intilnirii; oricum stam pe acolo pina se intunericeste, adica pina pe la 16:30-16:45; apoi ne incolonam frumos si mergm la Muriel
pt cine intirzie, lasam biletel cu adresa cafeneleui lu muriel in cadavrul ala de ford pe care vroieati sal restauram
13 Dec 2006, 16:59
Merge si asa.
13 Dec 2006, 18:09
Foarte marfa ideea lui Adispan, daca nu il restauram, macar sa il folosim ca mijloc de comunicare! :icon_lol:
Abia astept ziua de sambata, oameni buni. Va rog sa va faceti vocalizele si sa va luati versuri, eu zic sa aliniem Fordurile si sa cantam colinde, cu Fordurile pe fundal. Poate filmeaza cineva. Mi s-ar parea super tare! :icon_mrgreen:
Vorbesc serios...chiar ar fi o idee buna.
13 Dec 2006, 18:19
aha.. deci tu nu vrei sa ai geamuri intregi la ford in iarna asta ?
13 Dec 2006, 18:21
Pai eu mereu am avut camera video la intalniri, numai ca nu a prestat nimeni nimic

Sa nu uit sa o pregatesc si pentru sambata!
13 Dec 2006, 18:23
N-ai fost acu vreo 2 luni. Am prestat eu si cu 190E niste cerculete, burnout si un mic drag
13 Dec 2006, 18:24
Ai dreptate, eu zic ca sunt destul de curajos si risc...m-am gandit si la asta, de aceea am venit cu o idee geniala. Stam cu spatele la Forduri, si cu fata la camera de filmat, sa avem ce sa punem pe Forum ca sa prezentam atmosfera de la intalnirea Ford. :icon_biggrin:(in felul acesta vom sparge numai geamurile masinilor care vor fi in fata noastra, iar cum acelea nu vor fi Forduri...what do we care? :icon_lol: )
Ce ziceti? Pe drum puteti sa faceti vocalizele. Cine e dirijorul?
13 Dec 2006, 18:42
Realizezi ca dirijorul sta in fata => sinucigas

Eu unul nu ma bag :icon_rolleyes: . Daca e ud pe jos un burn ca de .. am cauciucuri noi
14 Dec 2006, 20:13
btw, count me out
14 Dec 2006, 21:05
Rusine zuza! D-aia erai -1? :icon_mrgreen:
14 Dec 2006, 23:24
Revin cu confirmarea ca va veni cineva cu asigurari de la ASIBAN
Cu Stima
In attash gasitzi lista de preturi cu modificarea ca ramane doar RURALul ca pretz deoarece a ramas doar ruralul care este mai jos ca pretz nu se mai poate oferi decat 5% discount sorry
Oricum cine o sa vrea dau si un ceai inclusi domne
15 Dec 2006, 00:35
:icon_redface:
guys... pls help me
mi-s novice ...unde e intalnirea mai ezac ? adik am aflat si eu cate ceva ca pe langa municipal prima la dreapta....eu vin dinspre regie(yup ..stundinta) ... :icon_redface:
ms frumos
15 Dec 2006, 01:16
Daca te ajuta poza ar fi bine. Daca nu, cine sta in Bucuresti (pe mine scrie provincie) poate sa explice mai bine.
15 Dec 2006, 02:32
Din cauza unor "mici" defectiuni tehnice este posibil sa nu va onorez cu prezenta

( desi tare as fi vrut sa vad fiesta aia MKII

( Daca reuseste usrul meu sa ma incante cu un consum mai mic de 15%, adica sa ii nimeresc reglajul, vin si eu. Pentru orice eventualitate aruncati-mi si mie un biletel in ford-ul de la academie in care sa precizati locul unde va pot gasi... (acasa vin doar la fete

- motive obiective) si ora maxima.
15 Dec 2006, 07:42
Bravo Zvony, reusita "poza"!
Si ca sa recapitulam, ca numai maine nu-i poimaine :icon_idea: :
- ora finala care este, 15, 15:30 sau 16?
- parcam jos (ca in poza) sau sus in spatele statuii?
15 Dec 2006, 07:53
marfa de tot poza lu zvoneru nost
ora de "stringere": 15:00
locul: jos, la sosea
15 Dec 2006, 11:23
20 si ceva de posesori de ford...cred ca va fi o intalnire SUPER. din pacate nu pot veni pt ca nu a venit inca masina. cica pe 19-20 e in buc. este la limita, adica dc nu se face vama imediat dupa 20 nu se mai poate. va fi chiar nasol sa stiu ca e in parcare la romcar si ca nu o pot ridica decat in ianuarie...
have fun tomorrow!
15 Dec 2006, 11:48
Eu termin treaba pe la ora 16.00....dar fiind in Cotroceni cred ca va mai prind pe acolo. Mi-ar fi facut placere sa merg si la "suc" cu voi dar am musafiri pe la 17.30......
15 Dec 2006, 13:04
O sa incerc sa ajung si eu. S-ar parea ca astazi, dupa ora 17, imi iau masina. :Banane43:
15 Dec 2006, 13:28
lucky one...
15 Dec 2006, 15:34
sunt unikat!!! nu vad poza!!!!!!!!!!!!!!!!!11 :icon_cry: :icon_cry: :icon_cry: :icon_cry:
va gasesc cu siguranta ...macar dupa urmele de roti.....
15 Dec 2006, 16:04
Antenutza, vezi, poate nu te-ai logat...cred ca asta e problema. Daca te loghezi apare si poza. Daca nu, se poate sa fie si din setarile browserului.
15 Dec 2006, 16:06
e ceva pe aici ..o ezplicatie .... dar ...inca nu am gasit-o :icon_frown:
i take that back ... i'm a genius :icon_lol: (joke)
ms mult

emon07:
15 Dec 2006, 16:47
:icon_cry: :icon_cry: :icon_cry:
nu mai pot sa ajung....
plec in delegatie cu serviciul :icon_evil:
sorry guys!
petrecere frumoasa, sarbatori fericite si ne vedem la urmatoarea!
sa faceti multe poze
15 Dec 2006, 20:53
Apreciez toate laudele pentru poze si, desi le merit cu prisosinta, trebuie sa va spun ca e furata de la thread-ul cu "Intalnire Ianuarie" (parca)! Deh... mai fur si eu!
Sincer, sper sa vina cat mai multa lume sa fie o intalnire cat mai frumoasa, mai ales ca am stabilit ca mergem apoi la Muriel la cafenea. Cum fac firmele petrecere de Craciun, cam asa ar trebui sa fie si intalnire asta. Strangeti din dinti si prezentativa la intalnire!
@Alex M: Sper sa vii pentru ca trebuie sa iti arat ceva.