ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

Re: Ce-am mai vazut (si pozat...) prin trafic

22 Apr 2009, 20:47

dap, am vazut pentru prima oara pe viu R8, numaru ii: W BARON 2, si mai are un S8 cu nr: W BARON 1, se pare ca e fan audi baiatu, sta in TM, in parcu mare din spate de la torontal pe acolo unde intoarce tramv 4
FiÅŸiere ataÅŸate
Image054.jpg
Image053.jpg
Image051.jpg

22 Apr 2009, 21:02

ar trebui sa dati o tura pe BD. Dorobanti in capitala si nu o sa vi se mai para extraordinar un R8 cand il vezi in conjurat de RR Phantom, Porshce Carrera GT, Ferrari sau Corvette.

23 Apr 2009, 07:09

sau in weekenduri in mamaia, ca acum s-a deschis deja sezonul de cand cu Pastele... sincer unele noi nici nu stiu ce sunt, si nici nu apuc sa le fac foto. daca or fi tot d-astea care nu s-au lansat inca e adevarat noul motto-ul lui nuti udrea: "romania-land of choises"

27 Apr 2009, 00:25

Asta e masina ce o vreau si eu, dar dealerul Ford sustine ca nu exista. Pai daca nu exista, cum mai apare pe strada?
FiÅŸiere ataÅŸate
_MG_8879.JPG

27 Apr 2009, 07:32

Ce ma enerveaza pe mine taranismele astea. Zilele trecute am vazut cu X6 alb cu un barosan la volan. Pe spate sub X6 scria 4matic

pentru zilele ploioase

27 Apr 2009, 09:50

pe un drum forestier, m-am aventurat cu fiesta insa am simtit ca o astfel de masina ar fi mai potrivita... mai ales in zilele noroioase

PS1: filmam in momentul respectiv si am scos pozele din film, de asta calitatea e scazuta.
PS2: faptul ca defrisau intr-o rezervatie naturala nu cred sa aiba vreo importanta prea mare...
FiÅŸiere ataÅŸate
noroi1.JPG
noroi2.JPG

loc de parcare

27 Apr 2009, 10:34

am mai gasit inca una: cum sa iti marchezi teritoriul :)
FiÅŸiere ataÅŸate
loc parcare.jpg

27 Apr 2009, 16:09

Opel Calibra galben, BH 88 SAF si-a facut curat in masina in fata noastra, aruncand pe geam pahare, servetele, mucuri, pachet gol de tigari si cam tot ce il mai incurca. I-am facut si o poza dar era cam la distanta si nu se vede prea bine. Daca il vedeti lasati-i o dedicatie cu cheia in genul "Pastreaza curatenia" sau "Strada nu e tomberonul tau", merita.

27 Apr 2009, 16:40

si noi eram la o intalnire in Bucuresti in Piata Constitutiei si un nenea la fel, facea curat in masina.
Dar l-am ajutat noi sa le urce inapoi in masina =))

27 Apr 2009, 16:59

la mine la bloc se intampla frecvent d'astea
am vreo 2-3 manelisti care numai de-astea fac....dimineata toata parcarea e plina de cutii de bere, pachete+chistoace de tigari, etc...
l-am interpelat odata pe unul de ce arunca gunoiul din masina pe jos si mi-a raspuns ca "cei de la salubritate de ce mai sunt platiti ? sa mature, ca asta e treaba lor..."
dar nu ei sunt vinovati, ci cei care ar trebui sa-i sanctioneze...dupa ce ar lua ceva amenzi probabil ca s-ar gandi mai bine unde sa-si arunce gunoiul

27 Apr 2009, 19:53

daca pot sa te corectez, fara sa iau un ``warn`` :) ei saracii nu au nici o vina ca in timp ce cresteau isi vedeau parintii aruncand gunoiul sau mizeria pe geam cand se umplea galeata, sau vorba unui prieten, ``.ro``

27 Apr 2009, 21:05

off:
reactioneaza in vreun fel "autoritatile" daca suni si reclami o chestie de genul asta???
a incercat careva/a fost reclamat vreunul?

28 Apr 2009, 00:43

$1 scrie:$2ff:
reactioneaza in vreun fel "autoritatile" daca suni si reclami o chestie de genul asta???
a incercat careva/a fost reclamat vreunul?

Discutia isi cam are locul in alta parte, dar insist un pic in offtopic: sa suni unde? Am vrut sa sun, dar unde sa sun?

Revenind la poze din trafic:
FiÅŸiere ataÅŸate
_MG_0089.JPG

28 Apr 2009, 12:29

Bicicleta de croaziera :)) :)) :))
FiÅŸiere ataÅŸate
P1120062.JPG

28 Apr 2009, 13:11

l-am gasit parcat prin deva...frumoasa jucaria, nu?
FiÅŸiere ataÅŸate
m3.jpg
m2.jpg
m1.jpg

28 Apr 2009, 13:25

sunt posesor de ford dar imi plac toate modelele Renault Sport

28 Apr 2009, 13:30

offtopic: poate ar trebui sa facem un topic cu megane sport, sau cu noul megane :) asa...comparativ
ontopic: azi intr-o parcare mai jos de blocul meu, un clk (cred ca clk) sport 2 usi, superb, jenti mari (il stiam de vreun an, chiar era super, piele alba in interior, etc.) era ars 80%, mai exact i-au ramas stopurile si marginea de la portbagaj :D
probabil razbunare tip mafiot ceva...
revin mai tarziu cu poze

28 Apr 2009, 13:46

Astra aceea ori e trucaj ori e făcută cu barda! Mai rar aşa monstruozitate!

28 Apr 2009, 15:21

$1 scrie:$2stra aceea ori e trucaj ori e făcută cu barda! Mai rar aşa monstruozitate!

Din pacate nu e trucaj. Poza e facuta prin Bucuresti. Ma plictiseam in masina si am vazut ca parcheaza domnu' peste strada. I-am facut cateva poze pentru ca mi se parea ca isi gaseste locul pe aici. Altii care au vazut poza au spus ca poate nu e masina terminata, poate urmeaza macar sa o vopseasca toata in aceeasi culoare.

28 Apr 2009, 15:24

azi in trafic am vazut o masina de politie SEAT LEON. si nu orice leon. dupa body kit ori era FR ori CUPRA. n-am avut timp de poze.

ps: nu era de la comunitari.

29 Apr 2009, 06:48

Sunt tari, vinerea trecuta am vazut in Cluj un BMW 530xi de politie! Culmea e ca la aia de pe "teren" nu ajung decit niste Loganuri ...
Ultima oară modificat de DGAlexandru pe 29 Apr 2009, 08:07, modificat 1 dată în total.
Motiv: Sters Quote. NU MAI FOLOSITI QUOTE DACA VA REFERITI LA MESAJUL ANTERIOR.

razbunare fierbinte

29 Apr 2009, 07:58

asa cum am promis, revin cu pozele cu raposatul clk
focul a afectat si vecinii, un logan si un opel astra
FiÅŸiere ataÅŸate
Resize of Imag016.jpg
Resize of Imag015.jpg
Resize of Imag014.jpg
Resize of Imag003.jpg

29 Apr 2009, 08:35

Nasol , pacat de masina ! Cam des se aprind masinile la voi in Constanta...

29 Apr 2009, 08:42

$1 scrie:$2gnorand reclamele, arata bine ;)

ma intalnesc cu masina de mai sus in fiecare dim in jurul orele 8: 30
Avem acelasi drum pana in lacul tei

29 Apr 2009, 09:01

Personal am o gena pe care scrie mercedes si imi plac foarte foarte mult 8-> Ma doare sufletul sa vada asa ceva ars complet. PS: ma intreb daca proprietarul ar fi fost din ala zgarcit si nu si-ar fi facut casco pe masina? :-" :))
Revenind la ce am vazu: Un vecin are in curte (si in fata casei ca nu incap toate) urmatoarele: 2X BMW X6, 2X BMW seria 5, 2X Hyunday Tucson sport edition(asa scrie pe ele :-?? ) si ca si cap de afis 1 buc Mercedes S550. 8->

29 Apr 2009, 09:21

da-mi adresa sa le-o dau unor baieti, si impartim $$$ :D
masina arsa o stiam demult, in afara de culoare era chiar belea, mai ales la interior.... proprietarul insa nu il cunosc, parea sa apartina unor grupuri de oameni cu care nu vrei sa ai probleme, probabil o fi razbunare.
asta e ce a mai ramas din interior...
FiÅŸiere ataÅŸate
Resize of Imag019.jpg

29 Apr 2009, 10:01

$1 scrie:$2zi in trafic am vazut o masina de politie SEAT LEON. si nu orice leon. dupa body kit ori era FR ori CUPRA. n-am avut timp de poze.

ps: nu era de la comunitari.

Da, Cupra era. Si or sa mai fie. Vor patrula pe A2.
FiÅŸiere ataÅŸate
24042009.jpg
24042009_002_.jpg

29 Apr 2009, 10:22

bun asa!!! :-?? adio mers cu viteza pe A2, vad ca si "radarul" nu mai este clasicul de acum belltronics

29 Apr 2009, 10:30

nu cred ca vor avea bani de patrulare. tot in sant sau boscheti vor sta.

stie cineva ceva legat de noile aparate radar? sunt omologate deja, in ce banda functioneaza?

29 Apr 2009, 10:32

hmmm.... vând detector radar, foarte bun pe A2!!! :D
Răspunde