Salut,
Azi am rezolvat problema zgomotului... simplu... am cumparat cauciucuri noi. Asta inseamna ca o sa intru iar in post pana la ziua de salar
De data asta mi le-a montat un mester adevarat care chiar stia ce vorbeste. Tipul zicea ca aveau o uzura "dinti de fierastrau", adica profilurile de pe interior erau uzate inegal, unul mai mult altul mai putin, mare mic, sus jos

si de aici vibratii si zgomot puternic. Cauza: bucse, amortizoare, articulatii etc busite. Partea faina e ca nu masina mea e cu probleme (am fost si la mecanic)

. Cred ca individu de la care am cumparat-o a luat gumele bune si le-a pus pe astea, asa ca pt vanzare... ca el e smecher... ca daca "asa face toti" el de ce sa nu faca.
Asadar si prin urmare... pe mine "m-a facut"... cu rotile (cu masina nu a reusit, e mai greu sa pacalesti un tester si un inginer dintr-un service care se respecta) M-am uitat si eu, ca de altfel 90% dintre cei care cumpara cauciucuri sau masini SH, la profilurile de pe roata, sa fie cat mai pronuntate, cat mai adanci. Gresit. Ele trebuie sa fie uzate uniform chiar daca profilurile nu sunt chiar atat de adanci.
Oricum... multzam fain de sfaturi.