Pentru ca se cere, pentru ca vedem, pentru ca ne place, pentru ca vrem !!!!
Răspunde

Dezmembrat si asamblat un RS...nebunie curata!

23 Apr 2009, 12:14

S-ar putea sa si foloseasca unor oameni care au timp, bani si vor sa-si faca masina bucati apoi sa o monteze la loc, putin mai tunata...vedeti link-ul: http://www.rsownersclub.co.uk/rsocbb/sh ... p?t=111298

Re: Dezmembrat si asamblat un RS...nebunie curata!

23 Apr 2009, 12:20

unii oameni sunt pur si simplu nebuni :D

23 Apr 2009, 13:07

Da, dar omul asta cred ca trebuie sa mearga la doctor...primul post e din martie 2007 iar ultimul e de azi si masina inca nu e montata complet. Daca mai asteapta putin, cand o sa termine el Focus-ul lui o sa fie piesa de colectie la masini vechi... =)) . In orice caz, mi s-a parut util link-ul pt. posesorii de Focus-uri care mai au de demontat una-alta pe la masina, fiindca la caroserie nu sunt diferente asa mari.

26 Mai 2009, 18:27

are prea mult timp liber si nu stie pe ce sa il consume...oricum mai bine asa decat sa stea in fotoliu si sa se uite la telenovele =))

24 Iul 2009, 21:30

Inca o lectie care ne arata cat de in urma suntem fata de restul.
Respectivul este in primul rand un pasionat inrait,doar asa se explica zilele de munca si noptile pierdute prin garaj.
Bravo lui.

24 Iul 2009, 22:51

$1 scrie:$2nca o lectie care ne arata cat de in urma suntem fata de restul.
Respectivul este in primul rand un pasionat inrait...

Uite ce prosti suntem noi, care cumparam o masina ca sa o folosim in loc sa o demontam si sa muncim aiurea vreo doi ani... =))
Pasiunea este altceva, aici par a fi o problema care necesita ajutor medical... :D

25 Iul 2009, 11:29

Daca o sa ii cititi posturile o sa va dati seama ca in nici un caz reasamblarea nu dureaza 2 ani ...
Participa frecvent la curse si cam odata pe an o face bucati bucati ...o masina de raliu e mult mai des decat atat desfacuta si readusa la parametrii 199%.
Tipu e membru si pe focaljet si e tata lor ... a focusurilor.

25 Iul 2009, 11:55

Omul nu e nebun deloc,pur si simplu are o mare pasiune si multi,multi bani de cheltuit ;)

LE:Asta da upgrade,nu stopuri cu led,jante si folii.....

27 Iul 2009, 09:14

Ideea e ca odata ce ai prins microbul nimic nu te mai scapa de el. Dupa fiecare cursa imi mai vin cel putin 5 idei ce as vrea sa modific la masina mea si ma apuc si o fac iar bucati si imediat ce e iar functionala iar o fac bucati. Uneori e mai provocator si mai satisfacator sa lucrezi la masina decat sa o conduci si am vazut asta pe majoritatea forumurilor englezesti pe care mai stau. Nimeni niciodata nu e multumit de ce a obtinut si tot timpul lupta pentru ceva mai bun.

Stiu ca la Focus-ul WRC a lui Pitigoi cutia de viteze se da jos dupa fiecare cursa, se trimite la niste baieti in Anglia si i se face o revizie completa care costa spre 30k lire.
Răspunde