ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

PE CEINE SUSTINEM?

STEAUA
29
48%
RAPID
9
15%
DINAMO
10
17%
UNIVERSITATEA CRAIOVA
6
10%
ALTA ECHIPA(MENTIONATI)
6
10%

Voturi totale : 60

09 Dec 2006, 10:11

$1 scrie:$2u tin cu Poli Timisoara in mod normal iar daca nu joaca in meci direct cu Dinamo.

Cu Poli Timişoara sau cu Fulgerul Bragadiru?

09 Dec 2006, 15:22

Rapidist convins :icon_mrgreen:

10 Dec 2006, 17:31

Cand organizam o ieshire la un meci ? In principiu tzin cu Steaua de cand ma shtiu dar nu ma consum cu chestia asta,imi place sa-l joc nu sa-l privesc :)

10 Dec 2006, 23:32

Bah zaboss, aici ne spunem parerea si nu comentam cine si de ce. Pentru misto poti sa deschizi un alt topic si o sa-ti raspund pe masura.

12 Dec 2006, 00:21

frig rau iarna asta la -13 grade :D:D:D

12 Dec 2006, 07:34

Poli Timisoara 100%

12 Dec 2006, 09:16

@mihalcea

Sa vedem cat de frig va fii pentru dinamo la anul cand va juca si in camponat si in Champions League.
Oricum fara ajutorul Stelei veci nu ajungea dinamo in CL.
Respect pentru cea mai iubita echipa din Romania: STEAUA

12 Dec 2006, 09:58

da da da da da
e urat ca nici acum nu stiti sa pierdeti
si nu recunoasteti superioritatea
asta e suporterul roman, din pacate...
hai sarbatori fericite ca iar sar calu`
io zic sa o lasam balta vreo 3 luni cu fotbalul
bafta maxima!

De ce ?

04 Ian 2007, 11:29

$1 scrie:$2u cred ca era mai bine sa ne referim la echipe de afara. Cel putin asa evitam cine stie ce scandaluri.
Spun si eu ca tin cu FC Arges din patriotism local si pentru ca acum cativa ani buni mai mergeam pe stadion la meci.
Dintre echipele care nu se lupta pentru evitarea retrogradarii nu conteaza cu cine tin. Oricum nu am fost la nici un meci de-al lor, desi am stat multe zile suparat la unele nereusite si am dat zeci de ture de oras de bucurie atunci cand aveau reusite.
Pot spune ca cel mai mult tin cu nationala pentru care am plans de multe ori: barajul cu Slovenia, 2-2 in Danemarca si multe altele...
Din afara:
ANGLIA: 1. Liverpool 2. Manchester United
SPANIA: 1. Real Madrid 2. Valencia
ITALIA: 1. Juventus 2. AS Roma
GERMANIA: NIMENI!!!
In Champions League: Real Madrid (am tinut pumnii si Stelei ca avem nevoie de puncte la coeficientul de tara)
d

Oare de ce nu stiim sa ne purtam civilizat si sa tinem cu echipa preferata fara a isca scandal?Trebuie sa respectam dreptul fiecaruia de a tine cu echipa lui preferata fara a ne jigni. A ca ne putem contrazice nu este nici o problema dar intr-un mod civilizat si cu argumente.Apropo eu sunt fan Craiova dar momentan tac. Las pe altii sa comenteze. Adica fanii lui Steaua,Dinamo Rapid ,etc.

14 Ian 2007, 14:02

Pentru mine doar UTA conteaza.

14 Ian 2007, 15:10

pentru mine nimeni, desi am votat cu steaua. imi place scooter, total nerelated cu steaua, evient :D

15 Ian 2007, 10:02

steaua inevitabil e ceva in romania...
Răspunde