ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

Cum ti-ai ales numele de utilizator?

23 Apr 2009, 18:20

De ce ai ales numele utilizatorului de ex eu am ales focusRO pentru ca imi place masina ford focus inca din Romania cand am fost cu un mondeo si un focus sedan :D
Ultima oară modificat de Mihai L pe 24 Apr 2009, 16:32, modificat 1 dată în total.
Motiv: Redenumire topic

Re: De ce ai ales numele utilizatorului..........?

23 Apr 2009, 18:46

Eu am ales darian nush poate pentru ca ma cheama darian :)).

Acum lasand gluma nu ai postat unde trebuie. Asta ar treb sa fie la discutii libere.

23 Apr 2009, 18:48

$1 scrie:$2.. imi place masina ford focus inca din Romania cand am fost cu un mondeo si un focus sedan

Fi te rog mai explicit cu fraza asta de mai sus, ca nu prea pricep ce vrei sa spui?? :-?? Deh, limba asta romaneasca...
Mai baga si tu o virgula "," sau un punct "." in propozitie, ca da mai bine la public.
Sau poate e tot un topic de genul celui cu tunning-ul la antena radio!?? ;)

Ontopic: Eu am ales O'neill deoarece numele asta il folosesc pe mai multe forumuri de multa vreme si datorita faptului ca prenumele meu Catalin era deja luat atunci cand m-am inscris in club.
Variantele gen "catamondeo" sau "cataford" sau "catanustiucum :D " nu prea ma incanta... ;)

O seara buna in continuare.

23 Apr 2009, 18:55

shine e nickname-ul meu inca de prin vremea liceului.
de pe vremea mircului, al vypress chat-ului...a DC++-ului...si a dainuit. :)

23 Apr 2009, 19:13

BOGdan + bin LADEN = BOGLADEN - sincer nu stiu cum mi-a venit dar e un nick vechi dupa irc, counter strike...etc

23 Apr 2009, 19:24

ionut.tanase pentru ca poate asa ma cheama? :)) da ... chiar asa ma intitulez :D

23 Apr 2009, 20:14

La mine a fost un typo, din viteza; pe de alta pate insa, am constatat ca BogdanB, pe care il vizam, era luat.

23 Apr 2009, 20:16

ma cheama andrei si mi se zice andu si nush de ce imi place asa mult nr 12. si asa a iesit andu_012. majoritatea conturilor le am cu numele asta

23 Apr 2009, 20:20

It's my name. :)

23 Apr 2009, 20:44

$1 scrie:$2a mine a fost un typo, din viteza; pe de alta pate insa, am constatat ca BogdanB, pe care il vizam, era luat.

Am dat un search acum,pare ca nu e luat, insa nici nu pot sa fac nimic :)
Ramine cum am stabilit :((

23 Apr 2009, 21:23

Trimite pm la un admin sigur te ajută ;)

23 Apr 2009, 21:24

Cu siguranta nu asta e numele meu... :D
Pe multe site-uri cand trebuie sa-ti faci "user" completezi zeci de randuri si iei tzeapa ca nu poti alege nu's ce nume pentru ca e "dat". Te apuca boala si uneori chiar renunti...
Un amic, doctor, mi-a spus cum a rezolvat el problema: si-a pus user "diclofenac"
Am ales "fasconal" ca are legatura cu capu'... :D Unii spun ca am probleme... :D

23 Apr 2009, 22:23

eram sigur ca de acolo vine userul tau :)). Sa sti ca algocalminul e mai bun, fasconalul da ameteli :P ca are si sedative in el >:)

23 Apr 2009, 23:12

am ales ionutz pentru ca imi place cum suna. mereu am vrut sa ma cheme ionutz, multi imi si spun ionutz. pe mine ma cheama andrei.

23 Apr 2009, 23:29

De la a doua obsesie a mea,adica pescuitul,prima fiind fiarele,iar 47 de la varsta mea,de la programul "Rabla". :D

24 Apr 2009, 07:50

adispan ... pai chestii de gen adrianilie sau adrian_ilie erau luate chiar de prin 98, cind vroiam sa-mi fac cont pe yahoo ... si m-am enervat, iar la vremea respectiva studiam spaniola si imi placea la nebunie (imi place si acum) am facut un adi-span ... care a fost castigator :D

24 Apr 2009, 07:58

$1 scrie:$2m ales ionutz pentru ca imi place cum suna. mereu am vrut sa ma cheme ionutz, multi imi si spun ionutz. pe mine ma cheama andrei.

hmm pe bune? Ca eu te am trecut ionutz si in agenda si pe mess :))

24 Apr 2009, 08:38

$1 scrie:$2dispan ... pai chestii de gen adrianilie sau adrian_ilie erau luate chiar de prin 98, cind vroiam sa-mi fac cont pe yahoo ... si m-am enervat, iar la vremea respectiva studiam spaniola si imi placea la nebunie (imi place si acum) am facut un adi-span ... care a fost castigator :D

io eram sigur ca e prenumele tau urmat de nume - Adi Spân sau Şpan =))
nickul meu este un hibrid intre prenumele meu si trupa a carui fan eram in studentie si-i stiam toate piesele pe de rost (si pe care o reascult la orice ora cu cea mai mare placere): Methadon 3000.

24 Apr 2009, 08:59

tano, de la faptul ca un foarte bun prieten ma striga tano, si chiar imi place.. iar mc .. de la faptul ca activam acum multa vreme la un pirat- localradio.. si imi placea titulatura de vorbitor-prezentator, si mixuitor :)) ce vremuri :-"

24 Apr 2009, 09:30

miacon > mihai costin > ??? > :D

24 Apr 2009, 09:32

Nu am nicio explicatie :D

24 Apr 2009, 09:53

Nenea - pentru ca are nepotei....
Fordescu - pentru ca il cheama FLORin baDESCU
na..sa sune telenovelistic...

24 Apr 2009, 09:54

$1 scrie:$2u am nicio explicatie :D

asa ti-a trecut tie atunci prin cap.. :-?? cum sa fie cum sa fie :-?? sunt batran si am un ford.. nenea fordescu =))

24 Apr 2009, 16:02

$1 scrie:$2enea - pentru ca are nepotei....

Shine,tu esti unul dintre ei? =))

24 Apr 2009, 16:13

Andu ,-numele(de la Alexandru) baietelului meu si 4 ptr ca are 4 ani copilul.

24 Apr 2009, 16:21

eram la padure prin perioada liceului , adormind prieteni mei m-au dat cu cenusa pe fata si de atunci mi-au spus TACIU iar 79 este anul de nastere

24 Apr 2009, 17:41

$1 scrie:$2ndu ,-numele(de la Alexandru) baietelului meu si 4 ptr ca are 4 ani copilul.

Sa.ti traiasca. :)

Re: Cum ti-ai ales numele de utilizator?

24 Apr 2009, 17:46

hober - HOria BERca, si ideea de a face combinatia asta mi-a venit cand ma uitam la stapanul inelelor si erau hobbiti....

24 Apr 2009, 18:41

Bakhus...e o poveste foarte lunga care implica foarte mult vin, poveste din care am iesit cu bine si atunci si a doua zi, spre deosebire de altii care de-atunci mi-au zis asa :) E porecla mea in general nu doar aici pe forum :)) Eheee ce tanar eram 8-|

24 Apr 2009, 19:08

Desi sunt mai nou pe aici, imi permit sa imi bag si eu nasul
Iuliutz- pt ca ma cheama Iuliu
Mai folosesc Hairmaster- firma mea (frizerie), sau Mariachi- dar la asta am cam renuntat ca e mai tot timpul ocupat...
Sanatate la toti colegii!
Răspunde