Subiect închis

Re: Discutii: doborire record pentru Guinness Book of Records

25 Apr 2009, 15:51

daca reusesc sa-mi rapar masina pana atunci , ma bag si eu .. daca nu .. la anul ! :)

25 Apr 2009, 21:16

eu nu pot veni, desi ar fi interesant sa fiu acolo cand vom bate recordul, dar va tin pumnii !!! :D

25 Apr 2009, 23:22

$1 scrie:$2l 120.. si catalea sunt si eu ??? :D I'm in :D:D vreau si eu un contact sa pot vb cu unul din organizatori sa aflu mai multe detalii. Multumesc frumos

toate detaliile le gasiti aici

27 Apr 2009, 19:16

cred ca puteti conta pe inca o masina, e foarte posibil/probabil sa ajung si eu macar pt. defilare si show-ul de dupa :)

28 Apr 2009, 16:46

azi am facut si eu rezervare la hotel , pe 1 mai ajung si eu :) , poate doboram recordul :)

28 Apr 2009, 17:36

Si eu voi fi prezent, dar din pacate nu cu masina mea ci in masina altui participant (deci copilot) :)

28 Apr 2009, 17:57

nu se pune, decat pilotul intra in cartea recordurilor :D

28 Apr 2009, 18:41

stiam , stiam, nu-i nici o problema !!!
eu raman pe coperta :)
e ok asa?

28 Apr 2009, 22:30

las' ca te las pe tine la volan, sa intri tu :))

29 Apr 2009, 09:19

Eu abia astept sa vad pozele de la fata locului.

29 Apr 2009, 22:12

ti le aratam la fata locului....nu vrei?

30 Apr 2009, 07:57

Mi-as fi dorit tare mult sa fiu acolo asa cum am zis si in post-urile anterioare, dar pe prafurile astea nu prea merge sa cheltui vreo 500ron pt deplasare. Prefer sa-i tin pt luna mai ca e ziua mea sa fac cinste la prieteni. :)

Oricum ... prietenii m-au intrebat cum de nu vin ca stiu ca sunt Ford Freak.

30 Apr 2009, 08:33

nici un amator nou dornic de a intra in cartea recordurilor? :-S

30 Apr 2009, 08:51

Cati suntem inscrisi pana acum ?

30 Apr 2009, 08:56

Pentru record sincer nu v-om sti numai acolo cand va fi de numarat masinile acolo. Poate vom fi 60 poate 200 :-??

30 Apr 2009, 09:04

Bine ar fi sa ne adunam cel putin 200 .

Am scris niste mailuri la canale tv si ziare pentru promovare . Poate ne ajuta si ei un picut :P

Cu stima

01 Mai 2009, 15:56

Inscrisi 158 .Un numar frumos plus cei care nu au avut curajul sa intre pe net sa-si completeze datele .
viewtopic.php?f=154&t=29530

01 Mai 2009, 18:48

dupa cum stau lucrurile, se pare ca putem sa ne trecem numele in Guiness Book of Records =D>
haideti baieti, curaj ! :-t ;)

02 Mai 2009, 00:03

- adispan a scris:
RETINETI, VA ROG (in special cei care vin direct pe 2 mai la tg mures):

sambata 2 mai ne vedem incepand cu ora 9:00 la hotel business pt organizarea defilarii; listele de inregistrare se inchid la ora 10.45, fara exceptii

-putem sa ne trecem numele in Guiness Book of Records :))

02 Mai 2009, 18:11

cate masini au fost pana la urma in coloana? am auzit ca au fost peste 150. e adevarat?

02 Mai 2009, 19:30

Nu este adevarat. Am fost 123 de masini.

02 Mai 2009, 19:37

:( Din pacate dromi are dreptate! Am fost numai 123 de participanti! :(( Asa ca ciuciu record! :|

02 Mai 2009, 19:58

Chiar daca depaseam numarul de participanti tot nu intram in "Guinness book of records" , deoarece defilarea nu s-a incadrat cerintelor de la punctul 4 :(( , iar sprijinul fortelor de ordine au lasat de dorit si nu ne incadram nici la punctul 5. :-O

bogdanv a scris :
1 - masinile trebuie sa fie dintr-un singur brand/marca, in cazul nostru FORD;
2 - distanta minima de parcurs este de 3,2 km si fiecare masina trebuie sa treaca linia de plecare si sosire;
3 - daca o masina nu face ruta completa va fi exculsa din numarul total;
4 - coloana trebuie sa fie continua si distanta dintre doua masini nu trebuie sa fie mai mare de 2 lungimi de masina;
5 - acolo unde parada este facuta pe drumurile publice trebuie obtinuta asistenta fortelor de ordine locale si trebuie respectate regulile;
6 - numarul de inmatriculare al fiecarei masini, numele si telefonul soferului trebuie inregistrate pe un tabel si apoi transmis catre oficialii Guiness;
In plus mai avem nevoie de declaratiile a doi martori certificate de un notar, filmari video si fotografii de calitate superioara plus colaborarea media. Mai sint citeva formulare care le vom completa.

02 Mai 2009, 20:49

Ehh lasa ca la anul o sa fim mai mari si o sa fim mult mai multi acum lumea stie , va vedea va auzi ca a fost ok si vor veni mult mai multi

:) :) ;) ;)

02 Mai 2009, 21:15

Nu inteleg cum nu sa putut asigura numarul de masini necesare?
Eu sunt convins ca numarul de masini,putea fi asigurat numai din masinile locale,plus ca sa mai venit si din alte localitati.
Foarte greu de explicat si crezut,pacat pentru cei care au organizat si participat la eveniment.

02 Mai 2009, 21:18

mda ... pacat ca am fost numai 123 de masini si nu am depasit recordul ... dar macar ne-am simtit bine :) . sper ca data viitoare sa il depasim.

02 Mai 2009, 21:26

$1 scrie:$2sper ca data viitoare sa il depasim.

Cu sigurnata il vom depasi data viitoare. Si nu doar ca il vom depasi, dar vom stabili un nou record care sa fie greu de doborat :P

Nu fiti dezamagiti, nu-s bagate zilele in sac . Oricum, ideea a fost grozava.

PS: am pierdut si al doilea stegulet :( ma saboteaza cineva ? :P

02 Mai 2009, 23:05

este oficial: au fost 123 de masini.

multumim tuturoro celor care ne-au ajutat, au participat si au pus suflet in asta. le multumim si celor care au dorit sa ajunga si din varii motive nu au mai facut-o. le multumim si celor care desi s-au inscris nu au mai venit sau nu i-a mai interesat. raminem doar cu partile bune din aceasta tentativa: am incercat si am reusit sa fim impreuna. in rest conteaza sa participi nu numai sa cistigi. nu asta a fost singurul tel al nostru!

o veste buna: este un record national! pentru noi fordistii! im iplace sa privesc partea prina a paharului. va rog faceti la fel! un prieten al meu, si al vostru mai mult ca sigur, a spus: zimbeste miine poate fi mai rau! :) la noi a fost ma bine! si la noi o sa fie mai bine!

in numele celor care au "transpirat" pentru eveniment va multumesc tuturor si va astept la urmatoarea incercare!

02 Mai 2009, 23:16

Incercati o tentativa si la Bucuresti, eu zic ca o sa reuseasca.

03 Mai 2009, 08:19

Din pacate n-am intrat pe forum de mult si am aflat abia in data de 1 mai despre aceasta intalnire. La urmatoarea poate ar fi bine sa luati adresele de email din baza de date si sa trimiteti newsletter pentru uitucii care intra mai rar pe forum. E doar o propunere.
Oricum, am fost pedepsit pentru absenta, ca de 1 mai mi-am spart baia de ulei :(( . D-zeu nu bate cu bota...
Subiect închis