ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Vreau sa-l laud pe Nea Fordescu, om de mare caracter, care azi, dupa serviciu, a venit cu persoana mea sa imi ridic masina de la Colina Popesti. Traiasca!! Steguletele si taxele le plateste io pentru el, rog organizatorii sa nu-i primeasca banii pe aceste articole .
MaÅŸina: Ford Fusion 2004, 1.6 / 100 CP + Ford Focus 2012 1.0 / 125 CP
VIN: EuPreferDemisecul
Re: Discutii in gashca
04 Mai 2009, 11:25
$1 scrie:$2url=http://forum.clubford.ro/viewtopic.php?p=441298#p441298]bibanu47 dixit: Deja sunt o gramada de solicitanti,care vor sa desfinteze activitatile si ar mai fi de mentionat ca,daca vrei sa predai autorizatia te costa peste 1000 de euro si procedura dureaza minim 6 luni,adica ar fi timp de facut si un copil.[/url]
Oare de ce fel de "impielitati" cu cap si coada dispune nea bibanu? Eu am inteles ca doar dupa vreo 9 luni iese ceva .
@Max: felicitari, acum am vazut si eu prestatia ta pt. ca la momentul respectiv am pierdut emisiunea o voce foarte buna, curata si o melodie inspirat aleasa n-am stiut ca avem printre noi un asemenea talent pot spune ca ii dai ceata lui adispanu' la karaoke
propun sa-ti deschizi un topic la "Coltul Media" ca sa poti sa te bucuri intr-adevar de munca ta, ca aici sunt cam amestecate lucrurile
Daca te-ai dus de la 12 in camera nu ai de unde sa stii.Sa intre Fordescu sa va spuna vestea cea proasta.Saracul pana la 4 dimineata a stat si s-a tot gandit
Poate mi s-o strica mie ceva pe la aia de zicea dom' Maddogu', sa vezi ce rasete ... Daca asta ar fi fost topic de treburi serioase, chiar as fi vrut sa stiu ce se poate intampla dupa garantie, daca moare ti-vct-u' sau motoru' de ST, dar, avand in vedere ca nu e topicu' bun, nu intreb
Ultima oară modificat de Nenea Fordescu pe 04 Mai 2009, 22:10, modificat 1 dată în total.
MaÅŸina: Ford Fusion 2004, 1.6 / 100 CP + Ford Focus 2012 1.0 / 125 CP
VIN: EuPreferDemisecul
Re: Discutii in gashca
04 Mai 2009, 22:18
bah da` secretosi mai sunteti! requiem are roata stramba, de mine o sa ziceti ca nu am fost la intalnire...si asa mai departe...e clar! e vrajeala! Fordescule, lucrezi pe invizibil, sau nu lucrezi deloc?