de mondeo99 » 04 Mai 2009, 22:45
nu baieti,radarele mobile e greu sa le prinzi,intradevar,la vinga acum 6 luni,erau 2,loganul rosu si cel alb,in cascada cum zice militieni,unul cu spatele la directia de mers,camera dubla,in plafon si in fata pe bord.asta e cea rosie,era la mijlocul satului,si cea alba cu fata la directia de mers,cu o singura camera pe bord,am fost prins de prima,deja a dat prin statie,sa ma opreasca la a doua,la iesire,eu am vazut ca am fost luat,si am facut pe o strada la stinga,fara sa ma vada vreunul din ei,am stat acolo 15 min,era o circulatie infernala,dupe cele 15 min,am iesit dupa un tir,si am stat lipit de el,am trecut linistit,a dat militianu sa coboare,dar prea tirziu,plus ca nu ma stia exact numarul,si am scapat,nu a trimis nimic acasa.si o a doua smecherie care o puteti face,dar trebuie sa fiti si un pic nebun,daca prindeti card de masini,si stiti ca in zona respectiva este radar,tineti aproape de masina din fata,el daca nu vede numaru nu poate da amenda,am facut asta de 2 ori si am scapat fara macar sa ma opreasca,a fost oprit cel din fata,el fiind martirul :],dar asta recomand doar soferilor buni.e riscant puteti lovi masina.inainte de localitatea fagaras,anul trecut in august,drum in reparatii,restrictie 40,radar pe partea dreapta,vento civil albastru,folie,binenteles,ca in fata mea erau masini,un vw passat nou,si un audi a8 4,2 tdi,el era cap de coloana,in fata.ei mergeau cu 80,eu stiam ca in zona este militianu,ca am facut destul de des traseul,mam apropiat de passat,si am mers si eu cu 80,dupa pod,a fost oprit a8-ul si passatul,eu am mers mai departe,passatul nu a tinut aproape de a8 si a fost filmat la numar.
apropo,in jud arad,umbla militia cu un nou radar mobil,intr-un fiat ca ala de rar,cu camera,care nu poate fii detectata,e arma perfecta pentru luat permise,si sa stiiti ca vecinu militian,ca fiat-ul asta a cam facut victime,si nu prea a iertat,de obicei se pune pe european arad-deva sau arad-nadlac,aveti grija,masina fiat culoare mustar-galben,numarul am sa il aflu de curind
mondeo 99 tdi glx