ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
29 Apr 2009, 15:34
Fiindcă vine 1 mai care se sărbătoreşte în mod tradiţional prin muncă mici şi bere, de unde cumpăraţi carnea de mici pentru grătar? Până acum nu am găsit nimic serios în Bucureşti, sursele utilizate fiind de la o măcelărie din Sinaia şi de la una din Alexandria. Dar mi-e lene să ajung la una din ele. Sugestii? Ştiu că e o măcelărie pe la P-ţa 1 Mai, la intersecţia cu arh. Ion Mincu, pe străduţa aia care dă în Primăria sectorului 1, dar nu am testat. Un indiciu ar fi că permanent este coadă acolo, sunt şi multe multe maşini "de fiţe". A testat-o cineva?
29 Apr 2009, 15:38
Brăneşti, alături de capitală, DN3 spre Fundulea. Cândva renumită zona, acum în recul din cauza autostrăzii...
29 Apr 2009, 15:50
Fraţilor, vreau carne de mici, nu mici gata făcuţi, că aia sunt la Cocoşatu', cei mai tari mici din Bucureşti

Da' eu vreau să mi-i fac eu acasă

.
29 Apr 2009, 16:55
Pai si Cocosatu nu ti-i vinde si mici cruzi?
Alt loc cu mici foarte buni este restaurantul Gerard (are si taraba de mancat pe trotuar) la Piata Chibrit (B-dul ION MIHALACHE, nr 168 c.). Nu stiu daca vand si carne de mici, dar incearca.
Patronul e
Mircea Radulescu
29 Apr 2009, 17:05
Carne buna de mici gasesti la CrisTim eu numai de la ei cumpar si e super
29 Apr 2009, 17:38
zaboss, mergi la sigur la macelaria pe care ai pomenit-o mai sus de vis a vis de piata 1 mai, la "Mircea macelaru'", carnea de mici e betonica si pastrama idem (oaie). carnatii proaspeti pt gratar sunt excelenti si recomand si creierul in staniol preparat de ei, gata de pus pe grill. pofta buna!
eu de acolo imi iau o comanda mare vineri, ca execut un botez sambata!
si vezi ca ai VIN-ul gresit - daca e rosu si sec nu trebuie sa fie rece
29 Apr 2009, 17:53
daca mergi la angst au soiuri multe de carnuri.. si ti-o toaca pe loc.. si mirodenii pui de care vrei tu singurel acasa
29 Apr 2009, 18:18
e o alimentara , la bulgaru pe la trapezului, de acolo am luat carne de mici foarte buna
29 Apr 2009, 19:23
La Cocosatul s-a cam terminat cu micii buni ! Mai buni erau cei de la taraba din piata Domenii . Sursa de linga piata 1 Mai pare a fi buna dar sint si multi altii raspinditi prin cartiere . Ultima ora testat Selgros rezultat ok .
29 Apr 2009, 19:26
Stai ca nu inteleg, aia din hypermarketuri nu-s buni?
29 Apr 2009, 19:43
Cred ca vrea ... "mai de casa" omu.
29 Apr 2009, 19:44
$1 scrie:$2tai ca nu inteleg, aia din hypermarketuri nu-s buni?
Înseamnă că tu n-ai mâncat vreodată mici adevăraţi

Nu ştiu alţii cum sunt, dar la Carrefour şi Cora - şi în general prin super/hiper-marketuri - sunt doar carne tocată cu piper la greu şi usturoi în funcţie de cât de veche e carnea

. Niciodată n-am nimerit. Ba erau săraţi, ba prea iuţi de nu se mai simţea altceva fie erau... neutri, adică pur şi simplu carne tocană care putea fi orice: hamburger, chiftea, cârnat...
29 Apr 2009, 20:06
Totusi, ca micii de Branesti sau Dealu Negru... mai rar!
Buni si aia de super/hyper/mega sau cum i-o mai zice... market, dar precum cei de pe gratarul de 2 metri patrati nu pot fi. Si, apropo de mici, am mai mancat foarte buni la sud de Dunare!
Pt. cine crea sa munceasca un pic, varianta si mai buna: carne la kilo, condimente, reteta si... spor la tocat!
29 Apr 2009, 20:32
La Brăneşti n-am cercetat, dar pe Dealul Negru sunt OK.
Mai sunt buni la Mihăileşti - Giurgiu, la Drăgăneşti-Vlaşca.
29 Apr 2009, 20:51
$1 scrie:$2Înseamnă că tu n-ai mâncat vreodată mici adevăraţi

Am mancat, dar nu-s mare fan, de aia orice fel de mic pentru mine e ok. Cand am pofta iau d-aia din Cora, pun 4-5 pe gratar si gata.
In schimb sunt un mare fan (de cativa ani, dar ma delectez doar o data pe an) biftec tartar

. Ma rog, asta e alta discutie. Ce sa zic, pofta buna, domnule!
29 Apr 2009, 21:03
Eu mananc doar de la Cocosatu'.
Mie imi plac si colegii de munca au zis ca sunt buni si mergem cand avem ocazia sa mancam acolo.
29 Apr 2009, 22:13
$1 scrie:$2Am mancat, dar nu-s mare fan, de aia orice fel de mic pentru mine e ok. Cand am pofta iau d-aia din Cora, pun 4-5 pe gratar si gata.
Nici eu nu sunt neapărat fan şi tocmai de aia am început să pun accent pe calitate.
29 Apr 2009, 22:55
la sellgros sunt buni e mereu bataie pe ei
29 Apr 2009, 23:34
Salut,
mici buni gasiti in Breaza (Prahova) "la Aleea cu Nuci" au cei mai buni mici pe care i-am gustat eu in Romania! In Bucuresti, nu mai stiu, sunt Bucurestean, dar am fost 5 ani plecat din tara, am pierdut contactul cu minunatii mici! Iar acolo unde am fost, gasea-i doar "Kebab Romani" si nu avea nici cea mai mica legatura cu micii nostri!
Bafta maxima!
Cu respect, Olaf!
30 Apr 2009, 06:00
E o macelarie langa biserica Sf Mina - pe Corneliu Coposu - e mereu omor pe carnea de mici acolo. Am luat de cateva ori si au iesit niste mici bestiali.
30 Apr 2009, 09:02
In lipsa de inspiratie, timp sau stoc disponibil la alti comercianti, merg si eu pe varianta Selgros, unde cred ca e cea mai buna carne de mici pe segmentul hypermarket.
30 Apr 2009, 09:16
$1 scrie:$2... merg si eu pe varianta Selgros, unde cred ca e cea mai buna carne de mici pe segmentul hypermarket ...
si cele mai bune preparate, realizate in laboratorul propriu ... fara sa le fac publicitate, insa nu au rival
30 Apr 2009, 18:35
Daca instigati lumea ....am ajuns la Selgros . Curios este ca marfa am luat-o proaspata dar data este de ieri !? La poza am vazut asta !
Poftim ! sa va fac pofta !
- Fişiere ataşate
-

30 Apr 2009, 19:22
Şi eu am luat, de la Pţa 1 Mai. Am stat 45 de minute la coadă. Cred că am fost singurul pe ziua de azi care a luat doar 20 de mici (1 kg). Recunosc că mi-a fost un pic ruşine

faţă de ceilalţi care discutau de la 100 în sus. Să vedem mâine cât de buni sunt.
30 Apr 2009, 19:36
stie cineva programul macelariei de la piata 1Mai ?
30 Apr 2009, 22:46
salutare ,eu cumpar mici numai din 'carefura' si pot sa zic ca sunt foarte buni ....cat despre micii de la cocosatu ...nu mai sunt ce au fost ,la piata 1 mai am auzit de shaorma buna nu de mici.Gustul nu se discuta......distractie placuta.....eu am fost la gratar azi caci am auzit ca maine o sa ploua
01 Mai 2009, 08:51
Special pt zaboss am facut poza, de pe drumul spre Tg. Mures. Maestre, pofta buna!
- Fişiere ataşate
-

01 Mai 2009, 16:51
Mulţumesc.
Dar ai mei arătau mai bine şi într-adevăr, au fost EXCEPŢIONALI. Recomand.