29 Apr 2009, 16:09
Party 2 este organizat exclusiv de catre membrii cazati la vila Chesa? Nu sunt in tema. Ce bani trebuie dati daca trebuie? Cand trebuiau dati? Participa toata lumea cine vrea sau doar cei cazati acolo? Doar azi am aflat ca al doilea party se tine acolo. Deci...am pierdut ceva?
29 Apr 2009, 16:09
Requiem, ai si tu dreptate , eu incerc sa propun ceva care sa ne ajute ..
De ex. daca cumparam peste de acolo , va trebui cineva sa-l curete.
Idem la pulpe de pui.
Nu stiu ce sa zic , vreau sa fie o masa mare , cu veselie , cu sprituri etc. si munca
"murdara" ca sa zic asa , sa o facem din timp ...
L.E. S-ar putea sa aduc si eu un gratar "de 12 pers." , am dat comanda acu 1 saptamana si sper sa mi-l faca.
Maine pot spune daca il aduc, actualmente am unul mic. Cine poate , ar fi bine sa aduca si lemne ( preferabil de fag )
si carbune.
29 Apr 2009, 20:40
Am investigat posibilitatea instalarii de gratare proprii ptr sa zicem 100 participanti :
- primaria a amenajat langa gradina zoologica -cu deschidere de 1 mai ,loc cu banci si posibilitatea instalarii de gratare proprii.Alaturi este loc de joaca ptr copii -tot cu deschidere de 1 mai.Nu cred ca ptr intalnirea Fordistilor ...dar mai stii.3-4 km de vila chesa
-dupa comuna Acatari este un deal spre comuna Corunca
a.Chiar sus pe dreapta sunt piloni Cosmote,Dialog,Conex.Langa acesti piloni este o padure si pasune.Am gasit proprietarul si ne da voie sa facem acolo cate gartare vrem.
b.deasemenea pe partea stanga tot sus inainte a se cobora spre Corunca,este o pasune dar lipseste padurea.Locul este o pasune unde putem sa facem gratare .
Inconvenientul la ultimele locatii :nu avem banci si sunt la 1 km de prima vila ,si 3-4 km de vila chesa.
-
29 Apr 2009, 21:13
eu cand citesc despre atata mancare imi vine sa ma apuc de slabit
tocmai ce am terminat o shawaorma de la dines si ma simt ca un porc
eu imi aduc rosiile si ceapa,

sa curgaaa miciiiii!!!!!!!
bereAAAA
AMR ..PUTIN~!!!!
30 Apr 2009, 08:50
da. bagamias in ea de foame , m-a pus necuratu vb lu mamaia aseara si am tras la dines, ma kk in ea de lipie umpluta cu rahat daca mai mananc vreodata!!!
30 Apr 2009, 09:19
Am inteles ca un asediu asupra magazinelor de legume ( ca doar carnea este cea mai buna leguma) se va face in Targu Mures, dar nu am inteles daca mai este nevoie sau nu de gratare.
Gratar nu as avea, dar as putea aduce un disc sa ne ajute la chestii de genul cartofi prajiti, legume etc etc etc
30 Apr 2009, 09:24
nu va faceti griji, maica-mea nu se simte bine daca nu se cara cu tona de mancare dupa ea si daca n-o ajutati se si intoarce cu ea acasa.
30 Apr 2009, 09:34
zii sa faca de mancare ca la o nunta atunci si sigur cand te vei intoarce masina va fi mult mai usoara
30 Apr 2009, 09:46
O sa aduc si eu un gratar maine , din ala de om gospodar.
Daca stau sa ma gandesc o sa iau si o masuta plianta ,
vreo 2 scaune , ca daca plecam la iarba verde nu strica..
30 Apr 2009, 11:20
daca da Domnul si vremea va fi ok, vom face un party din ala gen nunta campeneasca
30 Apr 2009, 11:24
lililiiiieee iiiii haaaaa,
mireasa avem ?
30 Apr 2009, 11:25
te impodobim pe tine si gata. acum cine te conduce la altar
30 Apr 2009, 11:34
hai hai ::)) ca sunt deja luat
eu ma gandeam la o alta pereche , stii tu cine

)
30 Apr 2009, 11:42
nu stiu la ce te referi
30 Apr 2009, 11:44
Ia lasati voi prostiile si face rost de corturi din acelea mari de gradina.
30 Apr 2009, 11:45
de ce noi? ah, am uitat, tu nu, pentru ca nu poti sa le cari
30 Apr 2009, 11:54
Ma, pot, ca cei 75 de CP duc fara probleme cele 1100KG, iar daca rabatez si bancheta, parchezi 2 tico in spate
30 Apr 2009, 13:07
bai dar voi de chef de munca aveti /.? ca eu nu pre aam
requiem iesim la bere mai pe seara?
30 Apr 2009, 13:17
nici io dar de nevoie (imi bag ceva in serverele astea idioate)... oricum la 4 o tulesc.
unde iesiti ? la minis la terasa in capat ?
30 Apr 2009, 13:23
i'm back in business...
pe acolo pe undeva, oricum in zona. te intereseaza?
30 Apr 2009, 13:25
cred ca nu.... sunt cam obosit + am treaba sa ma pregatesc (masina la spalat etc..). mersi de invitatie, poate alta data.
30 Apr 2009, 13:26
Mai stiti locuri de cazare pe-acolo?
30 Apr 2009, 13:29
ohh almanache m ne onorezi azi la terasa la diham ?
30 Apr 2009, 13:34
almanahe, long time, no see
ce onoare...
cu ce va putem ajuta, distinsule almanah?