Re: Simte cineva criza?
$1 scrie:$2... 18.000 înseamnă cca 4000 de euro. Nu mi se pare o sumă mare, nici măcar pentru un bugetar. Depinde de job description şi de competenţe profesionale. Personal, nu sunt adeptul populismelor. Dacă vrem profesionişti în administraţie, nu poţi să-i plăteşti cu mărunţiş ...
@zaboss
1. in Romania exista o ruptura / discrepanta intre venituri. La noi sporurile sunt enorme, in formula actuala de salarizare ... sporuri care mai de care mai "nastrusnice" ... totusi intre 2.200RON venit de incadrare si 18.000RON venit net este un raport de 1/5 salariu vs. sporuri ... ca sa nu "inflamez" iar, acesta sectiune, nu am sa dau numele "creatorului" acestui sistem de salarizare in sectorul bugetar ...
2. OK, sunt posturi in administratie / sectorul bugetar, care trebuiesc bine platite, insa acesta ar trebui sa fie reflectate in venitul de incadrare, pe postul respectiv, nicidecum in niste sporuri aberante, care mai de care mai "inteligent" gindite si la care an de an se adauga noi "beneficiari" mai mult sau mai putin indrituiti in a beneficia de ele
LE iata si cum statul poate sa aiba cote de deductibilitate pe anumite cheltuieli si mediul privat nu http://www.evz.ro/articole/detalii-arti ... -serviciu/
- 

isotech_ro
- 1nsane Member
- Maşina: Ford S-max Titanium 2.0TDCI Powershift
- VIN: WF0JXXWPCJGE25511

, astazi 29.04.2009,
 , astazi 29.04.2009, 

la negru sau..... nu stiu,...cultiv ridichii si le vand in piata, habar am
la negru sau..... nu stiu,...cultiv ridichii si le vand in piata, habar am